начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

образец на пълномощно за продажба на семейно МПС

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

образец на пълномощно за продажба на семейно МПС

Мнениеот ggari » 07 Мар 2007, 16:27

Здравейте,
искам да продам автомобил, който е на мое име, но съпругата ми да ме упълномощи предварително, за да не идва при изповядването на сделката. Търся примерен образец на пълномощното: ggari@lex.bg Благодаря предварително!
ggari
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 07 Мар 2007, 23:19

ПЪЛНОМОЩНО

Подписаната: 1...................... - ЕГН................., л.к. №.............. / ................. г. изд. от МВР -Шумен, с постоянен адрес: гр. Нови пазар

УПЪЛНОМОЩАВАМ

Съпруга си ........................ - ЕГН .................., л.к. №............. / ............... г. изд. от МВР -............, с постоянен адрес: гр. Нови пазар

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да ме представлява ГЕНЕРАЛНО пред Сектор КАТ - "Пътна полиция" при РДВР на МВР - гр. Шумен, държавни, общински, съдебни институции и всички трети лица, включително и пред застрахователи, по цялостната процедура по застраховане, както и получаване на застрахователно обезщетение, и държавни институции данъчни -подаване на декларации, плащане на данъци, такси, данъчни актове и др., митнически -пред съответното митническо учреждение, при което преминава държавната граница на Р. България, КАТ - включително подмяна на табелите с регистрационните номера и свидетелство за регистрация на МПС, ДАЙ ,ТАП и др.], ползването като вещ, в страната и чужбина, включително и като такси, както и при извършването на всякакви разпоредителни и учредителни (в залог) действия, чрез правен способ, условия и цена, каквито намери за добре (продава, дарява, заменя изцяло или на части), включително като договаря САМ СЕБЕ СИ по смисъла на чл.38,ал.1 от ЗЗД, и когато представлява трети лица, БЕЗ ДА МИ ДАВА ОТЧЕТ за извършеното, както и да бракува цялото МПС и да бракува и сменя двигателя, включително като подписва всякакви документи при упражняването на гореописаните права.

НАСТОЯЩОТО ПЪЛНОМОЩНО Е БЕЗСРОЧНО!

ПРЕДМЕТ НА ПРАВОТО: съсобственото ни МПС - лек автомобил: марка: ............ модел : ........... цвят черен с рама: №......... ,двигател: № ................., с регистрационен № .........................

УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:.....................................................
sarbijanac
Активен потребител

Назад към Семейни казуси