- Дата и час: 19 Дек 2024, 22:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Осветлете ме моля!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Осветлете ме моля!
Мъжът ми след 20 годишен брак,се разведе с мен като ме обвини в ревност и напускане на семейното жилище в период в който аз отсъствах от страната,като междувременно той живееше вече с любовницата си-своята секретарка.Сменил ми е незнайно как адресната регистрация за да може да получава призовките за делата и подписва.По решение на съда аз съм виновна за развода(естествено,след като ме няма за да се защитя),както и още куп простотия.Да не говорим че не получих и нищо от семейните вещи извън дрехите си.Бившият ми мъж е влиятелен и много богат с дебели връзки във Варненския съд.От брака ни имаме 2 деца и още едно от първия ми брак,което той осинови.Децата ми са над 20 годишни.Искам да изчистя името си от помията с която ме заля и да му покажа,че въпреки парите си може би все още има и малко правосъдие в тази държава.Посъветвайте ме от къде да започна.
- mara392
- Нов потребител
Re: Otgovor
mara392 написа:Re6enieto e vlqzlo v sila 02.2006
Ne sam polu4ila li4no nito edna prizovka,a dokazatelstvo e pasporta mi 4e sam bila v 4ujbina,ne znam da sam imala za6titnik po deloto
Чл. 231. (2) (Изм. - ДВ, бр. 55 от 1987 г.) Не се допуска отмяна на решение, с което е постановен развод, унищожаване на брака или бракът е признат за несъществуващ.
Нямате никаква налична възможност за отмяна на влязлото в сила решение,въпреки допуснатите същекствени процесуални правила.
Но имате възможност да си заведете иск по чл.278 и сл.от ГПК за съдебна делба на придобитите от Вас общи недвижими и движими вещи.Правото на този иск не е погасен по давност-можете да го предявите още утре,стига да пожелаете.
За съдебната делба ще Ви трябва адвокатска помощ-тези дела са много "отвратителни" - вече имам опит и не Ви го казвам за лошо
- sarbijanac
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|