начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

моля за малко помощ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за малко помощ

Мнениеот Geradim » 17 Юли 2007, 20:25

Привет, колеги.
Юрисконсулт съм, не съм адвокат.
Ще се развеждам. И понеже емоцията ми е малко в повече, само с четене на СК няма да успея да си напиша исковата молба. Моля да ми помогнете с някаква сламка как точно изглежда една искова молба за развод. Омъжена съм от година и половина, имаме дете. Явно, че ще бъде по чл.99 от СК. Не искам да изкарвам съпруга си виновен. Ако може и да ми поясните и за споразумението,визирано в чл.99, ал.3 СК - то следва да се представи в съдебно заседание и да е подписано от двете страни, а не с исковата молба, по която аз ще съм ищеца, съпруга ми ответника, или не е така?
Благодаря предварително.
Geradim
Младши потребител

Мнениеот portokal » 17 Юли 2007, 20:27

Ако ползваш в работата си Апис или Сиела, виж там за сламка. За споразумението не виждам проблем да го представиш и със самата искова молба, защо не.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Gabi1 » 17 Юли 2007, 21:05

Подай си исковата молба, а вече в с.з. си представете споразумението и ако не ти създава половинката спънки, искай съдът да не се произнася за вината.
Gabi1
Потребител

Назад към Семейни казуси