начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

ZAGUBEN SMURTEN AKT

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ZAGUBEN SMURTEN AKT

Мнениеот cvetelina_stoeva » 27 Сеп 2007, 15:50

Zdraveite
Molq nqkoi da mi kaje kakvo trqbva da pravq sled kato izgubih originala na smurtniq akt na ba6ta mi!Az i sestra mi sme mu edinstveni nasledni4ki!
Mnogo sum pritesnena,neznam dali moje da se izdade nov original i kude trqbva da hodq!
Kakvi sankcii mogat da mi budat nalojeni!
Vuob6te mnogo 6te sum zaduljena na vseki koito moje da mi dade kakvato i da bilo informaciq po tozi vupros!
cvetelina_stoeva
Нов потребител

Мнениеот barri » 27 Сеп 2007, 17:36

отивате в общината и ще ви извадят дубликат.не съм сигурен колко струваше, може би е различно в различните места.
barri
Потребител

Мнениеот kroki18 » 27 Сеп 2007, 17:40

Можете да подадете заявление по образец, придружено от Ваш документ за самоличност и след заплащане на такса, ще получите нов препис - извлечение.
kroki18
Нов потребител

Назад към Семейни казуси