- Дата и час: 20 Дек 2024, 21:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отново спор за дете!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Отново спор за дете!
Здравейте! В момента срещу брат ми е заведено дело за ограничаване на достъпа до сина му.Той няма брак с майката на детето,а от 9 месеца живеят разделени. До скоро виждаше детето всеки уикенд.Малко по малко,обаче госпожата разреди вижданията за периоди от 15 дни,под предлог,че детето/3,6г./ се разстройва. Когато брат ми задържа детето за 10 дни, тя реши,че той няма това право, а когато адвокатът й й обясни, че гре6и,тя ре6и да му го отнеме. Всъ6тност детето е отгледано от брат ми и майка ми,за6тото снаха ни учеше и затова детето е по- привързано към бащата и наистина се стресира и пла4е когато го закарат при майката. Моля Ви, ако сте попаднал на добър адвокат /или Вие сте такъв /свържете се с мен!Много искам да помогна, за6тото брат ми е добър баща и не искам да страда заради нечия проклетия.
- treffer
- Нов потребител
Брат Ви припознал ли е детото?
Ако да, обърнете се към "Социално подпомагане", отдел "Закрила на детето". Те биха могли да реагират по-бързо ,отколкото съда.
Желая успех!
Ако да, обърнете се към "Социално подпомагане", отдел "Закрила на детето". Те биха могли да реагират по-бързо ,отколкото съда.
Желая успех!
- sunrise
- Активен потребител
Re: Отново спор за дете!
[quote] Когато брат ми задържа детето за 10 дни, тя реши,че той няма това право[/ quote]
Как така ще го задържа без предварителна уговорка с майката?!Та това си е отвличане
Как така ще го задържа без предварителна уговорка с майката?!Та това си е отвличане
- izymena
- Потребител
Ми така, и двамата са еднакво родители, дори още не е определено кой да упражнява родителските права. По тая логика как майката го е взела да живее при нея без предварителна уговорка с бащата? И сигурно насила го е задържал?
Та какво значеше "отвличане"?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Ми така, и двамата са еднакво родители, дори още не е определено кой да упражнява родителските права. По тая логика как майката го е взела да живее при нея без предварителна уговорка с бащата? И сигурно насила го е задържал?
Ми то е ясно кой ги упражнява още от родилния дом,след като майката не го е дала за осиновяване,а даже го е записала и с имената на истинския татко..
Друг е въпроса,как дете помни на възраст 2години 9-10 месеца и се ангажира вниманието му само към бащата,та чак се разстройва..Много интересно
Да беше му родила още две,пък с удоволствие да го остави да ги отглежда,та да съзрем и ние бащинството в цялата ситуация,ама нейсе..Война съзирам отдалече
- izymena
- Потребител
мале....изумена...я кажи на широката аудитория къде според тебе се намира сградата на правителството и тази на НС.
- barri
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|