- Дата и час: 20 Дек 2024, 20:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
присъждане на родителски права
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
присъждане на родителски права
До каква степен съдът би приел искането на 11 годишно дете, ако то каже, че желае да живее в повечето време от седмицата с единия, а не с другия си родител. Тожа желание на детето до каква степен влияе върху съдебното решение?
- stpopova
- Нов потребител
А при бракоразводно дело до колко фактът, че съпругът е поддържал извънбрачна връзка и след като аз съм изнесла дрехите си от жилището, е довел приятелката си с целия й багаж да живее с него /т.е. обсебил е семейното ни жилище, което си е негово по документи/ би натежал в моя полза при предоставяне на родителските права. Въпросът ми е до колко с изневерите се доказва и вменя вина за развод според съдебната практика?
Благодаря!
Благодаря!
- stpopova
- Нов потребител
stpopova написа:А при бракоразводно дело до колко фактът, че съпругът е поддържал извънбрачна връзка и след като аз съм изнесла дрехите си от жилището, е довел приятелката си с целия й багаж да живее с него /т.е. обсебил е семейното ни жилище, което си е негово по документи/ би натежал в моя полза при предоставяне на родителските права. Въпросът ми е до колко с изневерите се доказва и вменя вина за развод според съдебната практика?
Благодаря!
Еми връщаш се за да изядеш един хубав пердах,вадиш си медицинско,целия квартал да разбере за скандалната,детето да звънне на патрулките,докато звъни хващаш оная за косата,ем бой,ем ще дава свидетелски показания,каква му е,що му е,после й записваш адреса/или я проследяваш/,щото ти ще останеш в жилището а тя ще се прибере,на делото със свидетели я призоваваш,като не дойде 500 лв глоба...докато дойде/ще помолиш за препис на свидетелските показания които засягат и теб,щото може да я съдиш за обида и побой над теб в семейното ти жилище Ти защитаваш интересите на детето си,твойте като морална майка ,която не живее при някой друг...
Тук не виждам как може да се продаде семейното жилище преди да свърши делото с развода.Ако го присъдят детето на теб,ти ще можеш да го отглеждаш до навършване на пълнолетие,но него дали ще го ограничат от жилището ще зависи от физическия тормоз..,но ти ако се върнеш да живееш там,значи че няма да те е страх от такава разправа,което пък пречи да отгледаш детето си сама..
Бе само си извади медицинско със свидетели,или пък само свидетели,детето да го разпитат без теб и таткото,то ще си разкаже истината и ако разкаже как таткото е предпочел детето и майката да бъдат изгонени,а техния дом/нещо свято/е предоставен за друга непозната,то какъв ше е тоя морал бащински ..да остави детето си без покрив или насила..
Много сложно..бе как така ще й отстъпваш на другата която не му е родила семейното леговище?!
Как бих постъпила аз ли?Хората казват не ти е на нивото да се разправяш с такива които развалят семейни гнезда,дръж се интелигентно,като западняците,като в дързост и красота,дай шанс да й се върне това което е направила... Ахахаха,да ама аз съм предупредила ,че съм невъзпитана и нагЛА,да си знаят от сега той с каква мръсница е живял,какъв простак като жена си е явно и как жена му ще разкаже в работата й какви гъбички и херписи е хванала от тая селянка..брррр
Бе не ме слушай,разведи се и си живей живота,то вече си наранена,питай адвоката си,дръж на детето си,то има само една майка..Пази се,защото дете без майка си е кръгъл сирак..На теб е изневерил,защото си му омръзнала с престилката и мърлявия вид..Пестила си му парите да си жена за чудо и приказ..Сега тя е наред,може ли каквото е причинил на първата да не причини на втората,не.
Ще дойде време да те потърси,те всички грохнали се връщат,за да им пере някой гащите ..
Остави го,успокой се,света е пълен с чудеса и изненади,но преди всичко ти си майка и първо трябва да приключиш с делото си.Това е твоята позиция,ти и детето.Другото не те интересува,после ще дойде и видов ден. Те така се започва с женските закони,бъди жена и майка!Начало...извади нокти,ама ги лакирай с достойния и почтен лак,после ще ги подостриш,изтърпи маникюра..Това е моята правна гледна точка,алинея първа за детските закрили..
Брр,такава погнуса е това да знаеш ,че някоя ти се въргаля в леглото,пипа ти мебелите които ти грижливо си пазила,сяда на канапето,вечерят заедно..пуска пералнята,мие тоалетната,хвърля боклука пазарува,ражда му 2-3 деца,няма време да се лакира,да направи маска,чака го всяка вечер,той с друга,уволняват го,започват скандали,тя се сеща за теб,търси близост покрай детето ти да ти се оплаче,ставате приятелки,тя се развежда,той започва да те търси,ти се връщаш на нейното легло,мъжът ти ти е гадже,прави ти закуска,масажира ти краката,говори за внучета,ти му говориш за Венеция,вече се познавате и имате еднакво мислене по въпросите с изяснени позиции и сменени роли..Хепиенд за вашето дете..Хе,хе ето една хубава сцена от постановката "Начертай живота си"
Не се предавай и смело при адвокат,ще ти е необходим...съвет от жена без нокти от острене
- izymena
- Потребител
izymena написа:
света е пълен с чудеса и изненади,
мдаааа, с всеки следващ пост на автоката на въпросния цитат се убеждавам, че е абсолюнто права в съждението си
-
hasplu - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|