начало

Kакво означава победата на Тръмп за Европейския съюз и НАТО Kакво означава победата на Тръмп за Европейския съюз и НАТО

Моля за помощ!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за помощ!

Мнениеот godo123 » 07 Май 2008, 03:12

Здравейте!

Имам много сериозен проблем .. Женена съм над 20 години, но с мъжа ми се скарахме преди 4-5 години и той се изнесе на квартира.. Имаме 2 деца на 15 и на 19 години. Докато беше в къщи мъжа ми всяка вечер след работа се прибираше и се напиваше на макс .. над 1 шише и започват скандалите, чупенията на мебели и т н .. От около 5 години не живее при мен и започна да пие страшно много .. Катастрофирва с почти 3 промила алкохол в кръвта. Това не е всичко. Още преди да се изнесе разбрах, че се занимава с една жена, която в последствие разбрах, че е разбила вече няколко семейства.. Та от както тази жена заживя с него ( когато той се изнесе тя заживя при него ) той денонощно е пиян и постоянно тормози по телефона и в къщи цялото семейство. Всеки ден заплашва мен и децата, че ще "сер.." гладни и че ще спре да дава пари на децата, на мен, както и че ще ми спре колата и т н.. ( Много често го прави .. ).Всичките ни съседи са свидетели на не малкото му идвания когато е пиян и започне да хвърля и псува насред улицата.. Така просто не се живее.. Много често заплашва децата, че ще ги остави без нищо.Спира им телефоните, парите и най-важното което казах всеки ден децата ми са под стрес от постоянното му звънене по телефона и заплахите му когато е пиян (24/7) .. Навсякаде кадето и да отиде е твърдо пиян.. всеки го знае, но просто има възможност и държи цялото семейство с това .. Изкам да попитам дали е възможно по някакъв начин съдът да определи мъжа ми като опасност за наследстовот на децата ми, което е трупано толкова много години.. Поради това, че от над 20 години постоянно е пиян - само вечер.. А от 4-5 години денонощно.. Моляви дайте ми някакъв съвет. Всичко което ви казах е само малка част от всичко което преживяваме.. Благодаря предварително.
godo123
Нов потребител

Мнениеот bay4o » 12 Юни 2008, 10:21

Този казус беше пуснат веднъж /не ми се търси, но знам, че го четох и помня подробностите/ и, доколкото си спомням, доста колеги отговориха.
bay4o
Потребител

Мнениеот sunrise » 12 Юни 2008, 11:10

А какво пречи да се разведете? При така описаната обстановка, няма да е трудно да се докаже вината му.
sunrise
Активен потребител

Назад към Семейни казуси