начало

Kакво означава победата на Тръмп за Европейския съюз и НАТО Kакво означава победата на Тръмп за Европейския съюз и НАТО

моля ви за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля ви за съвет

Мнениеот oktava » 02 Юни 2008, 22:08

Здравейте! Имам проблем с който не зная как да се справя и ми препоръчаха да потърся съвет в този форум. Моля всеки който може да ми даде някакво компетентно мнение да ми помогне.Омъжена съм,но от 7 месеца живея в Германия, разделена от съпруга си.Искам да подам молба за развод, но нямам възможност често да пътувам до България.Въпроса ми е мога ли от тук да упълномощя адвокат във Варна, където е постоянното ми местожителство , да ме представлява и да заведе от мое име делото? И задължително ли е присъствието ми на делата или адвоката ми може да се явява сам?
oktava
Нов потребител

Мнениеот abstract » 02 Юни 2008, 22:19

Можете да упълномощите адвокат да Ви представлява и да се яви сам на делото при условие, че докажете уважителна причина за неявяването Ви на съдебното заседание. Документ, удостоверяващ че живеете в Германия и документ, удостоверяващ че работите там ще свършат работа.
abstract
Потребител

Мнениеот oktava » 02 Юни 2008, 22:31

Много благодаря за отговора abstract ! Мога да предоставя документ удостоверяващ,че живея в Германия,защото имам адресна регистрация тук от деня на идването ми . Но все още съм в процес на договаряне за започване на работа.
oktava
Нов потребител

Мнениеот abstract » 02 Юни 2008, 23:39

До съдебното заседание сигурно ще сте си намерили работа и ще можете да представите и този документ като уважителна причина за неявяването Ви на съдебното заседание. Успех в начинанието !!!
abstract
Потребител

Назад към Семейни казуси