Здравейте,
спешно се нуждая от адвокат, но не знам как да намеря такъв който да е запознат много добре с проблемите с които се сблъсквам. Специфичното е следното: имам дете ,4г, от мъж с когото имах връзка и които е чужд гражданин,прекарващ в България по голямата част от времето си.Има бизнес тук.Женен в страната си.Страната за която пиша е членка на ЕС.
Сега,твърде недоволен,че прекъсвам удобната за него връзка и започвайки връзка с човек от неговата страна с когото искаме да създадем семейство е предприел всички незаконни и законни действия да ми съсипе живота.От заплахи за живота ми ,изпращане на мутри да сплашат новият ми партньор до опит с измама да продаде с подставени лица и фалшиво пълномощно апартамент и земя които са лично мои.След неуспешният опит ,осуетен от съвестен нотариус е завел граждански дела за имотите,твърдейки,че има прикрита сделка . Сега е завел дело и за детето.Получих съобщение , че ми забранява да оставям детето на майка ми дори и за една нощ,същевременно не е съгласен детето да пътува с мен до страната в която е човекът с когото имам връзка и чийто гражданин е и той самият.По този начин се опитва да контролира живота ми и с добро или лошо,по негови думи,да ме върне при себе си.Ако това не станело,пак по негови думи,щял да ми вземе детето,да плати да ме убият и т.н.Подложена съм ежедневно на обиди и психически тормоз.Всеки път ,когато се обажда да вземе детето,трябва първо да слушам обиди и заплахи.Знаейки на какво е способен и имайки предвид,че разполага с пари имам нужда от изключително добра юредическа защита.Очаквам Вашите съвети.
- Дата и час: 02 Яну 2025, 01:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОПИТВА СЕ ДА МИ ОТНЕМЕ ДЕТЕТО, нуждая се от адвокат и съвети
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Благодаря за отговора! От Пловдив съм и ще съм Ви много благодарна да ме насочите към адвокат по въпросите за детето.Мисля,че няма да е проблем адвокатът да е и от София. Благодаря за пожеланията.
- klarisa
- Нов потребител
Не отговаряте на най-важния въпрос:Дали таткото е признал детето?
И ако го е признал, гражданин на коя държавава е то?
Разбирам афинитета Ви към чужбина, но моят съвет е на първо време да не бързате да отивате с детото си в неговата държава. Ако отделите пет минути на форумите тук изписани по този въпрос , ще разберете защо.
И ако го е признал, гражданин на коя държавава е то?
Разбирам афинитета Ви към чужбина, но моят съвет е на първо време да не бързате да отивате с детото си в неговата държава. Ако отделите пет минути на форумите тук изписани по този въпрос , ще разберете защо.
- sunrise
- Активен потребител
Можете ли да докажете с документи и свидетели заплахите? Спешно трябва да пуснете първо искане за защита по ЗЗДН с изрично настояване за предварителна заповед за защита. Адвокат от София ще Ви излезе .. сложно. Потърсете колега в Пловдив, но ако искате мога да ви съдействам (по-скоро съветвам), ако ми пишете на madlenbg@yahoo.com
- wit
- Младши потребител
-
bebitor - Активен потребител
bebitor написа:Как се сети? Вярно е това, бг-мамма си го заслужават.
Е как нали ги знаеш ,какви са ято ...без петел
- donna
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|