начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Среща със социален работник без адвокат

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Среща със социален работник без адвокат

Мнениеот viki1978 » 16 Юли 2008, 18:29

Здравеите някои може ли да ми даде савет дали трябва да се срещам сас социален работник без адвоката ми ?Имам развод и явно бившия ми съпруг е подал жалба моля ви кажете ми да се срещам ли с нея без адвоката ми
viki1978
Младши потребител

Мнениеот hasplu » 16 Юли 2008, 22:16

това е въпрос на личен избор - както си прецените, но аз лично бих заложил на адвокатско присъствие!
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот viki1978 » 17 Юли 2008, 12:51

БЛАГОДАРЯ ВИ.
Аз не търся безпплатна информация а мнения обадиха ми се в 16ч и испаднах в паника разбира се че има ваш колега които ми зима парите така че се успокоите :) а и съм на мнение колкото повече мнения толкова подобре не ви карам на сила да ми отг. ваше лично право си е
Аз не мисля, че след като "решихме" въпроса с развода ,
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=20239&highlight=

[/quote]

А по тоя въпрос мисля че съдът решава :roll:
БЛАГОДАРЯ ВИ
viki1978
Младши потребител

Назад към Семейни казуси