начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

КОЛЕГИ ,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗДРЪЖКА

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КОЛЕГИ ,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗДРЪЖКА

Мнениеот borqna77 » 16 Сеп 2008, 13:58

Моя доверителка има иск за увеличаване на издръжка ,заведен преди година ,но по редица неважни причини ,първото дело е едва след няколко дни.Съгласих се да я поредставлявам защото ми е приятелка.Но не съм се явявала в съда от няколко години и процедурата ми убягва.Припомнете ми моля ,какви доказателства ще са нужни,свидетели трябват ли и какво да доказват!!!
Благодаря предварително!
borqna77
Нов потребител

Re: КОЛЕГИ ,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗДРЪЖКА

Мнениеот Гост. » 16 Сеп 2008, 14:20

del
Последна промяна poli_g на 17 Сеп 2008, 09:43, променена общо 2 пъти
Гост.
Старши потребител

Мнениеот borqna77 » 16 Сеп 2008, 14:41

дайте ми майл и ще Ви изпратя данните си
borqna77
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 16 Сеп 2008, 15:19

del
Последна промяна poli_g на 17 Сеп 2008, 09:43, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот borqna77 » 16 Сеп 2008, 15:34

детето е на 9 ,решението за развода е от преди две години ,какви доказателства са представени не зная ,защото не съм завеждала аз исковата молба ,не можах да се запозная с преписката ,тъй като всеки път от деловодството на съда ме уверяват че тя е на доклад при съдията.не съм от града на приятелката си и ми е много трудно да пътувам до там.приятелката ми си извади извлечение от сметката ,открита за внасяне на издръжката,помолих я да запзи касовите бонове за закупуване на всичко нужно за училище и като свидетел ще призовем сестра й ,която е в течение на нуждите и разходите за детето.Достатъчно ли е ,как мислите?
borqna77
Нов потребител

Назад към Семейни казуси