начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

баща ми заплашва мама

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

баща ми заплашва мама

Мнениеот bengun » 24 Ное 2008, 00:06

Баща ми заплашва майка ми, че ще я залее с киселина, каза че ще плати на хора за това и ако не му стигнат парите собственоръчно ще я "заколи като пиле" дори да влезе в затвора за това, не знам какво да предприемеме за да се защитим , към кого да се обърнеме. Той я бие от години но тя не е правела нищо, за да не разберем ние със сетсра ми и за да не сме деца на разведени родители търпяла е всичко заради нас, аз одавна знам на какво е способен но си затварях очите, защото ме беше страх от него, с годините пораснах и вече не мога да си затварям очите, още-повече че той се опита да й посегне пред мен но аз скочих срещу него и започнах да го удрям и ритам и му казах :"Хайде сега бий мен, щом с бой ще си оправиме проблема", той не очакваше такава постъпка от мен и се стъписа,но не ме удари, а аз просто се опитах да защитя майка си, след тази моя постъпка той си направи извода че тя ме е настройла срещу него, сам си внушава неща, които не са истина но той си вярва на думите, не знам за лудница ли е или за затвора, просто искам да защитя майка си преди да е станало късно, защото ако я осакати или убие после няма кой да ми я върне и няма да ме интересува какво ще стане с него, но докато тя е още жива и здрава искам да се опитам да го спра, моля ви кажете към кого да се обърна така че да възприеме сериозно проблема и да ни помогне , единствените доказателства срещу него които имам са заплашителните смс-и на моя телефон и на този на майка ми, и то от карта на сметка която е на негово име
bengun
Нов потребител

Re: баща ми заплашва мама

Мнениеот parasarev » 24 Ное 2008, 00:20

Искрено ти съчувствам приятелю, тъй като аз все още не съм завършил и се страхувам да не те подведа се надявам компетентните по въпроса та ти дадат правилните съвети и с тяхна помощ да успееш да помогнеш на семейството си(няма в предвид баща ти понеже той явно е пълен кретен)
parasarev
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 24 Ное 2008, 01:30

когато намериш време, отиваш в Районна прокуратура (ако си от Сф, това е в съда на пазара Римската стена, 3ти етаж), където има дежурен прокурор. Вземаш си телефона с СМС-те и му обясняваш всичко.

Успех!!!!!
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот bengun » 24 Ное 2008, 10:50

момиче съм , не момче, но няма значение, нощес той ми писа още смс-и натяква ми за неща от детството , какво ми е купувал, колко пари е дал за него, той ме кара да се чувствам виновна че съм се родила и е трябвало да ме издържа, иска ми се ако успея да го осъдя по някакъв начин да го задължат да ходи на консултации с психиатър или поне психолог, аз мога да докажа но само с думи че той има нужда от такива консултации, просто се надявам някой да му помогне да си осъзнае проблема, все пак ми е баща и искам да му помогна, а не като него да оправям проблемите с бой и смърт. Благодаря за съвета, ще отида дано да помогне, ако нищо не стане ще се обърна отново към вас. Ако някой от вас се е занимавал с такъв случай, моля да даде мнение
bengun
Нов потребител

Назад към Семейни казуси