начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Моля за съдействие по международно частно право

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съдействие по международно частно право

Мнениеот daisy1 » 17 Фев 2010, 15:35

Имам проблеми с гръцката държава,относно заведено дело и бавенето му - за мен и дъщеричката ми на ДНК експертиза за установяване произхода на бащата.Имам брак от 2003 година с гръцки гражданин от Александропулис,който през 2006 година заведе дело за оспорване на бащинството си . И до ден днешен ме въртят относно кога гръцкия съд ще се произнесе с решение за назначаване на експерт за ДНК-експертизата.
На 03.06.2009 година се разглеждаше въпросното дело в Атина,като ЛАЗАРОС МИНАСИДИС,гръцки адвокат,говорещ български и българката МАРТИНА ГЕОРГИЕВА се явиха вместо мен с нотариално заверени пълномощни и като адвокати ,защитаващи моите интереси и тези на дъщеря ми за получаване на законна издръжка. Преди точно една година ми взеха 500 лева и 500 евро за това само да ме представляват пред гръцките съдилища и от тогова пръста си не са мръднали за развитие на делото ми.Всеки месец им се обаждам на единия или другия-затварят ми грубо телефона,не ми пращат никаква информация по делото и единственото което чувам е - ЩЕ ЧАКАТЕ!!!НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!!!За мен те са НЕКОРЕКТНИ МОШЕНИЦИ ,използват име на несъществуващ БАЛКАНСКИ ЮРИДИЧЕСККИ ЦЕНТЪР и вземат парите на НАИВНИТЕ хора,а в замяна на това стоиш ,чакаш и минава давност.!!!Моля за съдействие от компетентни лица или институции.Предварително Ви благодоря!

С уважение: Д.Цекериду
daisy1
Нов потребител

Назад към Семейни казуси