начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

някой може ли да ми отговори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

някой може ли да ми отговори

Мнениеот bubabuba » 10 Мар 2010, 22:58

Въпросът ми може да ви се стори малко странен но пък за мене е от жизнено значение-та искам да ви питам мога ли да си върна бащиното име след като от 20години съм омъжена и смятам да си остана омъжена но просто не желая повече да бъда с фамилията на съпругът си причините са комплексни а и няма да ви губя времето затова питам конкретно възможно ли е- и ако е да какво трябва да направя.Предварително ви благодаря независимо от отговорът ако има такъв де. Да ви кажа това което правите за хората е много хубаво защото не всеки има средства и време да си позволи визита при адвокат обикновено ви търсим вече ако положението е много напечено и няма на къде.
bubabuba
Нов потребител

Re: някой може ли да ми отговори

Мнениеот rts » 11 Мар 2010, 16:37

Разкажете на адвокат за тайнствените причини, поради които след 20г. не желаете повече да носите фамилията на съпруга си и дано той намери правно основание да Ви реши проблема без развод.
rts
Активен потребител

Re: някой може ли да ми отговори

Мнениеот svettoslav » 11 Мар 2010, 19:10

bubabuba написа:обикновено ви търсим вече ако положението е много напечено и няма на къде.

Във Вашия случай обаче като че ли вече е доста напечено :) .Сменяй го,няма страшно(не мъжа,де,името).Но ако кажеш и него може да смениме,няма да е първия :D
След 20г. брак ? Ей,Бубии..Буби-буби-буби.. :P
svettoslav
Активен потребител

Назад към Семейни казуси