начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

как да си открия наследството?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да си открия наследството?

Мнениеот didi_17pld » 15 Юни 2010, 22:31

Здравейте на всички - съвсем случаино разбрах че съм наследница на една земя която е около декар и половина и моят баща я е получил през 1956г чрез покупко продажба , имам нотариален акт за съответната земя на името на баща ми.Проблемът е 4е незнам къде се намира самата земя смисъл знам в кои град е но самото място незнам точно кое е защото от тогава до сега самия град е много променен Как мога да разбера местоположението на земята и как стои въпроса с данъчното защото съм сигурна 4е маи не са плащани данъци през тези години. В данъчното ако отида те ще могат ли да ми дадът инфо или как? или в кадастъра в самия град?Моля за помощ.
didi_17pld
Нов потребител

Назад към Семейни казуси