начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

подаден иск за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

подаден иск за развод

Мнениеот georgieva_ad » 26 Юли 2010, 21:56

Здравейте,
Може ли да ми помогнете по следния въпрос. Съпругът ми каза, че е подал молба за развод. Трябва ли веднага да си търся адвокат или да изчакам призовка от съда? Има ли начин да разбера дали изобщо е подал такава молба? Благодаря предварително.
georgieva_ad
Нов потребител

Re: подаден иск за развод

Мнениеот svettoslav » 26 Юли 2010, 22:01

georgieva_ad написа:Здравейте,
Може ли да ми помогнете по следния въпрос. Съпругът ми каза, че е подал молба за развод. Трябва ли веднага да си търся адвокат или да изчакам призовка от съда? Има ли начин да разбера дали изобщо е подал такава молба? Благодаря предварително.

Да.Има начин.Пак нещата опират до това да се обърнете към адвокат и той да направи съответната справка в съда.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот georgieva_ad » 26 Юли 2010, 22:09

благодаря за бързия отговор
georgieva_ad
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 27 Юли 2010, 00:30

Ако е предявил иск за прекратяване на брака ще установите, при това съвсем скоро. Съдът ще ви изпрати книжата.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси