начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Доказване на доход при дело за издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Доказване на доход при дело за издръжка

Мнениеот danielina » 26 Ное 2010, 13:57

Здравейте....Завела съм дело за увеличение на издръжката,но той отказва да декларира дохода си.Адвокатката,която пое делото ми издаде чрез съда удостоверение,с което да взема бележка за дохода,но той си е работодател.
Той регистрира фирма на майка си,защото неговата беше много задлъжняла,а тя е пенсионерка,дори продължава да си работи.Та тя му е разписала пълномощно и така той си работи,но за пред ....... е нает на работа за минимална сума и се осигурява на 4 часа.
Обясних това на адвокатката,но тя иска да остави съда да прецени,каквото и да значи това.
Моля да ми кажете принципно може ли нещо да се направи,как се доказва при такова дело доход на ЕООД.
Благодаря предварително!
danielina
Нов потребител

Re: Доказване на доход при дело за издръжка

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Ное 2010, 15:13

Отговарям от позицията на отбора на кучетата, защото съм мъжки адвокат.

Работата е в неприсъствено решение. Не е изключено той да не се яви на делото и оттам можете да го осъдите. Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 26 Ное 2010, 18:04

ivan_lawyer написа:Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.

:lol: :lol: е, не........ :mrgreen:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот aneliarankova » 26 Ное 2010, 23:56

ivan_lawyer написа:Отговарям от позицията на отбора на кучетата, защото съм мъжки адвокат.

Работата е в неприсъствено решение. Не е изключено той да не се яви на делото и оттам можете да го осъдите. Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.

И всичкото това заради някаква издръжка. Тоя мъж не обича ли децата си, че те трябва да го намразят заради поведението му.
aneliarankova
Нов потребител

Мнениеот danielina » 30 Ное 2010, 10:32

Благодаря много за отговорите на всички!
Зная защо на някои мъже им е толкова трудно да си представят,че има затруднени жени особено,когато се грижат за деца или може би,че има мъже,които могат да постъпват некоректно към децата си.Това обаче е друга тема!
Хубав ден на всички!
danielina
Нов потребител

Назад към Семейни казуси