- Дата и час: 12 Дек 2024, 08:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пак за издръжката...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Пак за издръжката...
Разведени сме от 8 години, издръжката е променяна веднъж. Ситуацията е следната - 2 деца в училищна възраст , издръжка по 100 лв. на дете. Предстои дело за повишаването и, исканата сума от мен е по 200 лв на дете, което смятам е съвсем резонно. Бащата е категоричен, че това е абсурдно много и немислимо за него. Съгласен е, че това, което плаща е недостатъчно и искането ми е основателно и тук идва голямото НО... Моята заплата била в пъти по-висока от неговата и съм можела да покривам всичките им нужди без да ми дължи издръжка. Така че ако може да съм си гледала децата и да не го занимавам със съдилища, защото и без това нямало да ми я повишат с дохода, който съм имала. Дали?
Последна промяна mama_na_princesi на 18 Май 2011, 06:47, променена общо 1 път
- mama_na_princesi
- Младши потребител
Re: Пак за издръжката...
Моята заплата била в пъти по-висока от неговата и съм можела да покривам всичките им нужди без да ми дължи издръжка.
В (не)обяснимо объркване е, според мен ( груб намек за 140, ал.3).
Така че ако може да съм си гледала децата и да не го занимавам със съдилища, защото и без това нямало да ми я повишат с дохода, който съм имала. Дали?
Надали.
Не бързайте, ако е възможно, да инициирате дело преди да си обезпечите по възможно най-добрия начин доказателства относно съществуващите нужди на децата, които да обусловят увеличението( всички възможни разходи, които правите по отношение на тях във връзка с отглеждането им).
Исковете за изменение- увеличение, обикновено, не се уважават в цялост не по други причини, а поради липса на доказване( доказателства) за размера на нуждите ( разходите). Последните, често, си остават с в сферата на твърденията.
- Гост.
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|