Здравейте!
Искам да ви попитам,възможно ли е бившата ми съпруга да запише детето ни в 1-клас без моето съгласие в училище по нейно усмотрение.В момента детето живее при баба си и подозирам ,че искат да запазят този статут както го запишат на училище в същият град.При записването,изискват ли се подписи на двамата родители или само на родителят,който е спечелил родителските права?
- Дата и час: 13 Дек 2024, 09:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Записване на първокласник при разведени родители?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Записване на първокласник при разведени родители?
Възможно е, разбира се. Изисква се заявление по образец от родител, не е необходимо да бъде подписано от двамата родители.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
+
Привет обърнете внимание на правописа.Числителни бройни и числителни редни ,първите се пишат с арабски цифри 0 ,1-ви клас е смешно, 2 ,3…. ,а с римски вторите І ІІ ІІІ ІV клас е правилната форма.В І-ви клас ми ги обясниха.
Привет обърнете внимание на правописа.Числителни бройни и числителни редни ,първите се пишат с арабски цифри 0 ,1-ви клас е смешно, 2 ,3…. ,а с римски вторите І ІІ ІІІ ІV клас е правилната форма.В І-ви клас ми ги обясниха.
-
Pause - Активен потребител
Благодаря ти bebitor
+
За момент си помислих,че това е правен форум и нормите на правопис ,не са от такова голямо значение ,все пак аз съм 13 год . в Гърция и предполагам съм забравил доста от правилата за правопис..
За сметка на това "Pause",аз говоря 5 езика ,цифра която ти едва ли някога ще достигнеш
+
За момент си помислих,че това е правен форум и нормите на правопис ,не са от такова голямо значение ,все пак аз съм 13 год . в Гърция и предполагам съм забравил доста от правилата за правопис..
За сметка на това "Pause",аз говоря 5 езика ,цифра която ти едва ли някога ще достигнеш
- n_genov
- Нов потребител
n_genov
Днес, е 24 май и като ден на славянската писменост и култура,го почитай.Учи се от грешките си.Ни най-малко съм искал да знам 5 езика стига ми един ,но да си служа с него добре стремя се към усъвършенстване."И изобщо не ме интересува кой къде го боли ,и къде го сърби".
Днес, е 24 май и като ден на славянската писменост и култура,го почитай.Учи се от грешките си.Ни най-малко съм искал да знам 5 езика стига ми един ,но да си служа с него добре стремя се към усъвършенстване."И изобщо не ме интересува кой къде го боли ,и къде го сърби".
-
Pause - Активен потребител
Като гледам как слагаш запетая, където ти дойде... си много далече още от това "усъвършенстване",към което се стремиш.
Колкото до ""И изобщо не ме интересува кой къде го боли ,и къде го сърби".
Така и не разбрах защо се намеси в темата?!
Колкото до ""И изобщо не ме интересува кой къде го боли ,и къде го сърби".
Така и не разбрах защо се намеси в темата?!
- n_genov
- Нов потребител
Да не издребняваме толкова, моля! Все пак, днес е празник, пожелавам на всички във форума много здраве, късмет и весело настроение!
- nk7702n
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|