- Дата и час: 12 Дек 2024, 08:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
споразумение при развод по взаимно съглассие
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
споразумение при развод по взаимно съглассие
Здравеите интересува ме дали съдът ще одобри споразумението ни тъй-като съпругът ми взима семейното жилище купено с ипотечен кредит той си го плаща , той взима 2 коли аз 1 и родителските права са на мен .а и още живеем в семеиния апартамент заедно, ще се изнеса след развода. мъжът ми има също и дял от друг апартамент и земя наследен след смърта на баща му и няма документ за тях те са също за него тряба ли да се впишат в споразумението .Аз съм съгласна на това апартамента в които има дял съпругът ми е за брат му .но не са си оправили документите щото е скъпо.
- galdere
- Младши потребител
Re: споразумение при развод по взаимно съглассие
Обърнете се към адвокат, който да Ви изготви документите.
- rts
- Активен потребител
немога да си позволя адвокат а и нямам претенции към споразумението защото съпругът ми имаше апартамент който продадохме и теглихме ипотечен кредит да си купим настоящия апартамент . Какво се прави в такива случаи .
- galdere
- Младши потребител
Здравейте,
Най-общо, при развод по взаимно съгласие трябва да представите споразумение включващо уреждането на въпросите относно: местоживеенето на децата, упражняването на родителските права, личните отношения и издръжката на децата, ползването на семейното жилище, издръжката между съпрузите и фамилното име.
Това споразумение следва да гарантира в най-висока степен интересите на децата, за да може да бъде утвърдено от съда. Можете да се споразумеете и по други последици на развода.
Препоръчвам, ако нямате средства за изготвяне на споразумението, то поне направете една консултация с колега. Запознайте го със случая, ако можете, дайте му да погледне документите които имате. Така бихте могли да гарантирате в по-пълна степен интереса си.
Успех!
Най-общо, при развод по взаимно съгласие трябва да представите споразумение включващо уреждането на въпросите относно: местоживеенето на децата, упражняването на родителските права, личните отношения и издръжката на децата, ползването на семейното жилище, издръжката между съпрузите и фамилното име.
Това споразумение следва да гарантира в най-висока степен интересите на децата, за да може да бъде утвърдено от съда. Можете да се споразумеете и по други последици на развода.
Препоръчвам, ако нямате средства за изготвяне на споразумението, то поне направете една консултация с колега. Запознайте го със случая, ако можете, дайте му да погледне документите които имате. Така бихте могли да гарантирате в по-пълна степен интереса си.
Успех!
-
doxa - Потребител
интереса ми е да получа издръжка за детето и да се изнеса след развода на свободен наем мисля че това може да стане като подпишем предбрачен договор за да не ни върне съда заради нарушаване интересите на детето.
- galdere
- Младши потребител
Ви, си знаете, ама според мен би било най- добре колега да Ви изготви споразумението най - малко, за да може по - бързо, успешно и с оптимален резултат да прекратите брака си.
- nk7702n
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|