Здравейте,
ще се радвам някой да ми отговори, защото не мога да звънна на адвокатката си по това време
Вчера мина делото ми за развод по исков ред. Имах колебание дали да се разведа, но така и не събрах да смелост да го сторя. По време на делото съдийката видя, че се колебая и каза, че до 10 дни докато напише решението имам право да се откажа . Вярно ли съм разбрала????!!!!
Утре сутрин ще се чуя с адвокатката ми, но сега ми е много притеснено
Уф, знам, че съм ужасно колеблива, но реших, че можем да опитаме
Предварително Ви Благодаря
- Дата и час: 24 Ное 2024, 17:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам да се откажа от развода!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Искам да се откажа от развода!!!
Ако единият иска, а другият не, съда пак се произнася по развода и ще ви разведе. Говорете с адвоката си (и със съпруга).
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
Re: Искам да се откажа от развода!!!
Оттегляне на иска.
Съгласие на двете страни и прочее, колегата знае.
Съгласие на двете страни и прочее, колегата знае.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|