- Дата и час: 24 Ное 2024, 15:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Насл. права на деца на полу-брат и дъщеря на роден
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Насл. права на деца на полу-брат и дъщеря на роден
Моля за съвет. Въпросът ми се отнася до Закона за наследството. В средата на юни миналата година полубратът на дядо ми е починал. За съжаление, нито майка ми, нито леля ми са знаели, защото единствената дъщеря на истинския му брат не ги е уведомила. Те научават при случайна среща с нея преди Коледа. И майка ми и леля ми мнoгoкратно са се опитвали неуспешно да се свържат с чичо си и с братовчедка си. Полубратът на дядо ми живееше в София в собствено жилище. Той не е бил женен и няма деца. Четейки закона за наследството, разбирам че ако не е имало завещание, майка ми и леля ми вероятно могат да наследят една трета, докато единственато дете на истинския брат- 2/3. При условие че тя дори не ги е уведомила за смъртта на чичо си, как майка ми и леля ми могат да проверят какво е и дали има завещание? Много ще съм благодарна ако ме посъветвате какво може да се предприеме. Благодаря,
- irldanka
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|