начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

бившият ми иска да препознае детето

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

бившият ми иска да препознае детето

Мнениеот elias80_ » 11 Авг 2016, 14:26

Здравейте. Моят казус е такъв. Бившия ми ме изостави бременна в 3 месец като твърдеше , че несъм бременна от него. Детето се роди и той от снимки видя чеъе негово копие и сега след една година след раждането на детето той желае да го припознае. Тъй като имахме невероятни скандали аз НЕжелая той да носи неговата фамилия. Вчера получих писмо , че е пуснал искова молба за припознаване на детето. Ако някой може да ми каже ка какво да правя в този случей ще бъда адски благодарна
elias80_
Нов потребител

Re: бившият ми иска да препознае детето

Мнениеот elichkaa » 11 Авг 2016, 14:40

Здравейте,
Нищо не можете да направите, ако детето е негово наистина, не можете да лишите родител от това да вижда детето си. Нямате право също така да отказвате извършването на каквито и да било медицински изследвания с цел установяване произход от бащата . Бъдете разумна , все пак детето Ви като порасне ще Ви съди доста строго за това, че не сте допуснали баща му да го вижда, всяко дете има правото да знае кои са родителите му, били те лоши или добри. Това, което искате да направите е неморално и необмислено , мислете за детето си, не за това какво изпитвате към баща му ! Всеки родител поставя на първо място нуждите на детето си!
elichkaa
Младши потребител

Мнениеот elias80_ » 11 Авг 2016, 16:38

Благодаря ви за отделеното време и отговор. В отговора ви усещам упрек за това че искам да лиша един извратеняк от това да бъде баща на детето ми.да лиша един човек който неможе да се грижи за себе си пък камоли за дете....да лиша един лентяй и женкар от това да бъде баща.....мога да продължа да изброявам негативите и гадостите които ми причини този човек. Но мисля че не е нужно да навлизам в подробности. Ще направя и немислимото за да задържа този човек далеч от живота си. Отново Благодаря
elias80_
Нов потребител

Мнениеот elichkaa » 11 Авг 2016, 16:51

Ако както казвате бащата на детето Ви е извратеняк , Вие трябва да го докажете в съдебната зала- неоспоримо ! Трябва да си подберете добре доказателствата, защото в съда действа правилото, който твърди нещо трябва да го докаже! Така или иначе не можете да промените факта, че бащата на детето Ви му е такъв,можете да искате детето Ви да се вижда с него в определени дни от месеца във Ваше присъствие или да не остава при него с преписване, но няма как да промените факта, че той е баща на детето Ви , относно фамилното име, то детето може да носи амилното име и на майката ако става въпрос, но да идете в съда и да кажете
" е тоя е извратеняк" няма никой да Ви повярва пак казвам , АКО НЕ ГО ДОКАЖЕТЕ НЕОСПОРИМО
elichkaa
Младши потребител

Назад към Семейни казуси