начало

Георги Георгиев получи държавния печат Георги Георгиев получи държавния печат

Rabotno vreme na miastoto za izdavane na svidetelstvo za sad

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Rabotno vreme na miastoto za izdavane na svidetelstvo za sad

Мнениеот Hayaty » 06 Юли 2004, 09:25

Zdraveite na vsi4ki ot foruma!Molia Vi da mi otgovariate samo ako ste 100% sigurni poneje sm druga darjava i e vajno da znam!
Vaprosat mi e slednia >>Raboti li pprez mesec avgust miastoto kadeto se izdavat svidetelstvata za sadimost ( v sgradata na raionnia sad na Rimskata stena v Sofia)?
Ot tova zavisi koga da si kupuvam bilet za Sofia-taka,4e daite mi 100% siguren otgovor!
Predvaritelno blagodaria
Hayaty

Re: Rabotno vreme na miastoto za izdavane na svidetelstvo za

Мнениеот Гери » 06 Юли 2004, 10:05

Привет! Утре имам път натам... така, че ако искате ще питам с какво работно време ще работят през съдебната ваканция. Драснете един мейл на който да ви кажа ;) графикът им на работно време.
Гери

Мнениеот si_di » 06 Юли 2004, 11:40

Работи със сигурност
si_di
Младши потребител

Мнениеот Hayaty » 12 Юли 2004, 06:25

Privet! Sajaliavam Geri, no 4ak seg uspiah da vliaza v tozi sait ot 4ujbina sled poslednoto mi vlizane za da si zadam vaprosa- ta ako vse oshte imash info za men e-maila mi e: belal@abv.bg
Nego pone sas sigurnost go otvariam every day!
Predvaritelno blagodaria
Hayaty

Назад към Семейни казуси