начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Счупен кол на ограда

Казуси за недвижими имоти

Счупен кол на ограда

Мнениеот tanas » 17 Май 2013, 20:31

Здравейте,
на 07.03.2013 год. съседа ни професионален войник счупи кола на оградата ни и се обадих на горещ телефон от Военна Полиция след като изчаках да назначат новият служебен Министър на Отбраната пуснах жалба по електронен път до МО / Пресцентъра на МО / и Директора на Военна Полиция.
След разследването получих отговор за прекратяване и отказ за повдигане на обвинение за самоуправство защото кола бил паднал сам но от правена експертиза било видно, че в него има 4 - четири пръчки арматурно желязо и не било в състояние той да го счупи.:-) Като дойдоха да оглеждат и да вземат показания от родителите ми ги накарах да премерят разстоянието по предоставена от баща ми скица където всичко си е както трябва по отношение на отстоянието от 4 метра и 20 сантиметра но те отказаха което го възприемам за нормално защото не са те службата която е оторизирана за тази дейност.
Това както и да е явно го покриват но мен друго ме тормози понеже при разследването разследващ военнен полицай М. в разговор с кмета П.В. същият бил потвърдил, че съм конфликтна личност и съм влизал в имотни спорове както с въпросният комшия така и с комшията от другата страна на имота ни / мой братовчед който бил чул и така се говорело / който се води на родителите ми и аз нямам никави имоти и не съм водил никави дела по имотни спорове с когото и да било от двамата тъй като нямам правно основание на това. Кмета го знае това но ме набеждава пред Държавна Разследваща Институция / Военна Полиция /.
Имам ли право да търся наказателна и друга отговорност от Кмета и на какво правно основание ?
Мисля да му изпратя писмо с обратна разписка с което да го приканя да посочи номерата на делата на водените от мен имотни спорове и след това да пусна жалба до Прокуратурата.
Благодаря Ви предварително.
tanas
Младши потребител

Re: Счупен кол на ограда

Мнениеот kulova » 17 Май 2013, 20:52

И всичко това заради един кол???? :D :D :D ужас......
kulova
Потребител

Назад към Имотни казуси