начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Хазайката ми изчезнa

Казуси за недвижими имоти

Хазайката ми изчезнa

Мнениеот cveti_83 » 05 Авг 2013, 22:38

Моля за помощ,как да постъпим,от 15 дни издирваме хазайката ни,тя е глухоняма,живеем под наем в друго нейно жилище,от 26,07,2013 всеки ден ходим да я търсим в жилището в което живее, но никой не отваря ,пишем бележки на вратата, но си стоят,съседите и не са я виждали от поне 2 седмици,имаме съмнение,че може да и се е случило нещо лошо,никога не е изчезвала така,от 10 години сме и наематели .Тя няма друга роднини и близки.Ходихме в полицията с молба да ни съдействат да отворим с тях жилището,но ни казаха ,че не се занимават с такива случаи ,да извикаме няколко съседа и с ключар да отворим,ако не е в жилището да я обявим за изчезнала.Моля дайте съвет как да постъпим :roll:
cveti_83
Нов потребител

Re: Хазайката ми изчезнa

Мнениеот borovinka » 06 Авг 2013, 08:16

Правилно са ви казали от полицията - те се занимават само с нарушения и извършени престъпления. Намерете домоуправителя на сградата, в която живее хазяйката ви + 1 съсед, намерете ключар и отворете апартамента й. Направете протокол, в който да се подпишете вие, ключаря, домоуправителя и съседа-свидетел. После гледайте и да заключите, ако не е там, че жената може да има претенции, че нещо е изчезнало.
Дано жената да е добре и да се намери скоро. Сигурни ли сте, че не е при някакви близки и познати? Попитайте съседите й дали познават някой от роднините й и от кога не са я виждали.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Имотни казуси