начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

kade moga da se oplacha ot neetichno povedenie na sadia?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kade moga da se oplacha ot neetichno povedenie na sadia?

Мнениеот tania_jo » 12 Фев 2006, 23:08

deteto mi bese osinoveno predi predi 10 godini ot veche bivsijat mi prijatel/jiveehme na semejni nachala/.sled kato se razdelihme toj zavede delo za razvaliane na osinoviavaneto-deteto bese na 13 godini.
sled edna godina bese poiskano deloto ot sadat kojto go bese vodil i se okaza che sam dala saglasie bez da mi bade objasneno ot advokatite za posledicite proiztichasti ot tova , a imenno prekratiavane na otnosenijata mi s deteto mi po zakon-sadijata kojto vodese deloto za razsinovjavane mi go kaza v sadebnata zala po naj-grubijat nachin otnasjaki se s men kato prestapnik...okaza se che 10godini po zakon az ne sam bila mjaka na deteto si koeto nito za mig ne e jivjalo bez men.nachinat po kojto mi go kaza razklati nervnata mi sistema , naloji se da izlizam v bolnichni i vece ot 13.05.05 pija antidepresanti neprekasnato.
koja e instancijata v kojato moga da podam jalba srestu sadijata/za advokata kojto vodese deloto za osinovjavane veche znam/, ili sadiite mogat da se otnasjat sas vseki vljazal v sadebna zala kato s prestapnik?
tania_jo

Мнениеот Гост » 13 Фев 2006, 02:37

госпожа, нищо толкоз не се е случило, сигурно и вие не сте най-внимателна винаги с хората. Просто трябва да си пренастроите гледната точка и да игнорирате с воля подобни проблеми, особено щом имате депресия - и психолога може да опита да ви помогне за това. В БГ хората са доста грубички, и съдии и психолози включително, но нищо не може да направи на този етап, освен да се саморазрушавате.
Гост

Назад към Семейни казуси