начало

КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията

Здравейте!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте!

Мнениеот galq_1976 » 27 Юли 2006, 19:02

Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.
galq_1976
Нов потребител

Re: Здравейте!

Мнениеот donna » 27 Юли 2006, 19:06

galq_1976 написа:Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.

Общинска служба социално подпомагане ,може и към някоя неправителствена организация занимаваща се подпомагане на деца ,но не зная какви имате в района .

Успех
donna
Старши потребител

Мнениеот gega » 27 Юли 2006, 20:02

Към прокурора!
gega
Потребител

Мнениеот p_koleva » 28 Юли 2006, 14:51

Здравейте,Гергана! Компетентни да работят по случая за който пишете са органите по закрила на детето са Държвната агенция за закрила на детето, Дирекция "Социално подпомагане" - Казанлък, МВР...
за да се предприемат мерки за закрила на децата трябва да посочите конкретни данни за децата на: stopech@sacp.government.bg или да подадете сигнал в отдела за закрила на детето.
p_koleva
Нов потребител

Мнениеот neznaiko » 28 Юли 2006, 14:59

Mislai 4e izbroenite po gore institutsii shte pomognat na detsata.Saveta mi e parvo se obarnete kam prokurora.Taka neshtata shte se zadvijat na barzo
neznaiko
Потребител

Назад към Семейни казуси