начало

КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията КС ще направи нов опит да реши за непотвърдените, но и неотменени промени в Конституцията

Как да си взема сина?!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да си взема сина?!

Мнениеот kova4eva » 27 Юли 2006, 20:41

Здравеите на всички!
Изпаднах в следната ситуация,за което моля за съдействие: преди 2 мес. се разделихме със съпруга ми,с когото имам сключен брак от 5 год. Живяхме съвместно с 80г. му майка в гарсониера в София,собственост на майка му.Беше ми прилаган системен псих. и физически тормоз,които наложи да се прибера при родителите си в Ямбол,заедно с 5г. ни син.Имам издадено съдебномед.удост-ние за нанесен побой,пуснала съм жалба в полицията,и е предупреден по чл.56 от ЗМВР. Но преди седмица съпругът ми дойде в Ямбол и взе детето от родителите ми ,без мое съгласие,докато аз бях на работа.
Сега се чувам със сина си само по телефона,като разбрах,4е е сменил детската градина и вероятно жилището(тъй като на дом.тел.не отговаря никой,а държим връзка по мобилния).
Как да постъпя,за да взема сина си,съпруга ми не желае да ми го даде до края на делото(а ние още нямаме пусната молба за развод),но няма взети законосъобразни мерки за това свое желание. Моят адвокат ме съветва за не пускам АЗ мерки или молба и да 4акам съда да ми го даде ,а да отида и да си го взема,но аз незная откъде всъщност да го взема?!
Моля да ме посъветвате как да постъпя :( !!!
kova4eva
Нов потребител

Мнениеот ilen1971 » 28 Юли 2006, 20:24

Подаи молба за развод, пиши че детето ще живее при тебе до решението на съда и след това отиди в полицията и го обяви за изчезнало, като имаш съмнения в баща му.Пиши адреса на който сте живели.Мисля, че ще те пратят и при дежурен прокурор или съдия беше.Пусни и там една жалба.При някои е ефектно, а при други не.Зависи дали полицаите ще се размърдат.По закон до бракоразводното дело няма значение при кой родител ще бъде детето.Но бъди сигурна,че ти ще спечелиш делото, детето и издръжката за детето.
ilen1971
Младши потребител

Мнениеот kova4eva » 01 Авг 2006, 14:04

BLAGODARQ ZA SYVETA,ZA6TOTO V MOMENTA SYM DOSTA OBEZKURAJENA ...
kova4eva
Нов потребител

Назад към Семейни казуси