Здравейте, хипотетично ме интересува ако искам да се разведа със съпруга ми /брака ни е от 8 години/ и имаме дете на 6 годинки, как най-лесно би могло да стане това - без да нараняваме детето. Задължително детето ще остане при мене - друг вариант за детето няма да приема никога. Нямам нищо против то да посещава баща си - но разбира се в някакви граници които аз ще му определя. И най-важното ако той влияе зле на детето - мога ли да огранича посещенията му.
Имаме закупено жилище през брака - половината пари за него обаче са ни дали неговите родители, другата част от парите са наши семейни спестявания. Апартамента се води на името на съпруга ми, но е закупено по време на брака ни. Аз имам ли право с детето да живеем в този апартамент.
- Дата и час: 19 Дек 2024, 18:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За детето си ще направя всичко !
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Търсете прекратяване на брака по взаимно съгласие. Имате право да отглеждате детето в апартамента, щом е семейно жилище. За подробности обаче ще трябва да търсите лична среща с адвокат - по интернет няма да стане.
Успех!
Успех!
- ykovachev
- Активен потребител
Благодаря за мнението, но аз не очаквам той да се съгласи на взаимно съгласие. Даже не смятам, че интелектуалното му ниво ще му позволи да разбере, че някои негови действия биха били не от полза за детето ни.
Бих искала да знам ако аз поискам развод - на какво основание би станало най-бързо и безпроблемно ...
Бих искала да знам ако аз поискам развод - на какво основание би станало най-бързо и безпроблемно ...
- wretch
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|