- Дата и час: 19 Дек 2024, 16:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТЪРСЯ АДВОКАТ от София
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
ТЪРСЯ АДВОКАТ от София
Привет, търсим солиден адвокат, който е водил и печелил бързо дела за отнемане на родителски права от лош баща. Ще очакваме да ни гарантира, че е печелил такива дела. Ако някой може да ме насочи - от София сме, финансово обезпечени за делото.
- 4itatel
- Нов потребител
Уважаеми търсещи "адвокат от София",
мога да Ви уверя, че след като някой има намерение да ангажира адвокат, ще го постигне без да поставя въпроса в он-лайн форуми.
Адвокатската етика и Закона за адвокатурата не ни позволяват сами да си правим реклама. Аз също съм адвокат и съм от София , но точно поради тези причини Ви предлагам следното- обърнете се към Петър Стоянов, той понастоящем също е адвокат от Софийска адвокатска колегия, има опит в бракоразводни дела, и е бивш Президент - от това по-солидна препоръка здраве му кажи.
мога да Ви уверя, че след като някой има намерение да ангажира адвокат, ще го постигне без да поставя въпроса в он-лайн форуми.
Адвокатската етика и Закона за адвокатурата не ни позволяват сами да си правим реклама. Аз също съм адвокат и съм от София , но точно поради тези причини Ви предлагам следното- обърнете се към Петър Стоянов, той понастоящем също е адвокат от Софийска адвокатска колегия, има опит в бракоразводни дела, и е бивш Президент - от това по-солидна препоръка здраве му кажи.
- dask
- Потребител
dask написа:Уважаеми търсещи "адвокат от София",
По-точно едва ли би могло да се каже. Поздравления, колега!
- ykovachev
- Активен потребител
Ще се подмина язвителните забележки... Нали е форум ? Е, като е форум, мога да питам за адвокат. След като пиша във форума, значи съм принуден. Очакваме наистина сериозен човек да се обади. Бъдете здрави !
- 4itatel
- Нов потребител
Уважаеми Читателю,
По този начин трудно ще намерите адвокат. Изборът на защитник е въпрос на лична преценка и доверие. Обърнете се към адвокат, с който сте работили досега или пък познавате - той ще ви насочи.
И още нещо - не ми се вярва сериозен колега да гарантира, че ще спечели бързо каквото и до било дело.
По този начин трудно ще намерите адвокат. Изборът на защитник е въпрос на лична преценка и доверие. Обърнете се към адвокат, с който сте работили досега или пък познавате - той ще ви насочи.
И още нещо - не ми се вярва сериозен колега да гарантира, че ще спечели бързо каквото и до било дело.
- elenakotzeva
- Потребител
4itatel написа:Ще се подмина язвителните забележки... Нали е форум ? Е, като е форум, мога да питам за адвокат. След като пиша във форума, значи съм принуден. Очакваме наистина сериозен човек да се обади. Бъдете здрави !
Препоръчвам ВИ адвокат Гергана Костакиева, САК.
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Благодаря Ви. Иска ни се по-зрял човек с опит, по възможност мъж. И наистина ако знаете някой, който е печелил такова дело - за отнемане на род. права, а не бракоразводно - то ще Ви бъда много благодарен.
- 4itatel
- Нов потребител
4itatel написа:Благодаря Ви. Иска ни се по-зрял човек с опит, по възможност мъж. И наистина ако знаете някой, който е печелил такова дело - за отнемане на род. права, а не бракоразводно - то ще Ви бъда много благодарен.
Случайно да имате още някакви претенции? Като например колко см да е висок колегата, цвят на косата или очите? Това, което пишете е абсурдно!
Вече Ви препоръчаха адвокат - какво значение има дали е мъж или жена? Все пак полът отдавна не е мерило за интелигентност или "солидност". И го казвам от гледна точка на мъж, а не на някоя върла феминистка
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Не мога да разбера какъв ви е проблема ? Вие адвокатите не трябва ли да сте ЧОВЕКОЛЮБИВИ, а не ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЦИ ... Явно никой не може да ни насочи към такъв адвокат печелил такова дело, защото просто няма такъв, или са в опуск още, или не четат глупостите в този форум, съжалявам че се включих. Най-лесно явно е да прибирате парите на клиента застраховайки се , че "няма нищо сигурно"...За какво учите тогава... А вие не си ли избирате лекаря който ви лекува или архитекта който ви прави къщата или строителя който ви я строи ?! ПАЗИ БОЖЕ !!!
- 4itatel
- Нов потребител
СЛУЧАЙНО СЕ ЗАЧЕТОХ В ТОЗИ ФОРУМ. НЕ СЪМ АДВОКАТ НО СЪМ ИЗУМЕНА КАК МОЖЕ ДА НАПАДАТЕ ТАКА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК КОЙТО ЯВНО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ А НЕ ОТ ЗЛОСЛОВИЯ... КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ХАЛ МУ Е НА ГЛАВАТА ЗА ДА ИСКА ДА ЛИШАВА ДЕТЕ ОТ БАЩА. И Е ПРАВ ДА ТЪРСИ НАЙ-ДОБРОТО ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ДЕТЕ. А ВИЕ КАКВО ТОЛКОВА ЛИ НЯМА В МНОГОМИЛИОННА СОФИЯ ОПИТЕН АДВОКАТ ЧЕ МУ ПРЕДЛАГАТЕ ТОВА "ФИФЕ" ГЕРГАНА КОСТАКИЕВА
- sa_viva
- Нов потребител
Re: ТЪРСЯ АДВОКАТ от София
4itatel написа:Привет, търсим солиден адвокат, който е водил и печелил бързо дела за отнемане на родителски права от лош баща. Ще очакваме да ни гарантира, че е печелил такива дела. Ако някой може да ме насочи - от София сме, финансово обезпечени за делото.
Sorry Mr Reader но от това което си написал излиза че очакваш да изкопаш ог Форума охранен адвокат, който го интересува само пачката и ако му се плати колкото поиска, ще донесе от девет кладенеца вода, та да докаже в съда колко е ЛОШ бащата... Поне аз така чета между редовете, а изглежда и не само аз.
Може би наистина си сбъркал, защото големият процент участници в този форум са юристи, за които професията носи на първо място морално удовлетворение и в името на нейното усъвършенствуване те раздават безплатни съвети на недобросъвестните си гости.
- friend28
- Потребител
sa_viva написа:... НЕ СЪМ АДВОКАТ НО СЪМ ИЗУМЕНА КАК МОЖЕ ДА НАПАДАТЕ ТАКА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК КОЙТО ЯВНО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ А НЕ ОТ ЗЛОСЛОВИЯ... КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ХАЛ МУ Е НА ГЛАВАТА ЗА ДА ИСКА ДА ЛИШАВА ДЕТЕ ОТ БАЩА... А ВИЕ КАКВО ТОЛКОВА ЛИ НЯМА В МНОГОМИЛИОННА СОФИЯ ОПИТЕН АДВОКАТ ЧЕ МУ ПРЕДЛАГАТЕ ТОВА "ФИФЕ" ГЕРГАНА КОСТАКИЕВА
А Вие да не би да познавате Костакиева, че давате определения (впрочем не знам какво е "фифе") ? Като не сте адвокат, откъде преценихте, че тя няма опит ?
А "този нещастен човек" е наистина някакъв нещастник, който си мисли, че така стават нещата - с обяви по форумите и някакви негови си предварителни изисквания. Първо - изобщо не става ясно какъв е тоя 4itatel, 'дето е тръгнал да "отнема бързо родителски права" - сигурно е "бащата на булката", а последната нищо чудно и да не знае за плановете му. Ако поне малко беше в час, щеше да знае, че тази работа ще се свърши най-добре от жена-адвокат. На мъжете в тази материя (особено на "солидните", каквито търси 4itatel) брачните съдии в София гледат по-скоро като на измамници или подозират яки материални интереси (представете си Батков се явява по такова дело ), които, видиш ли "вероятно са в разрез с интересите на детето". Аз отдавна съм си "хванал" една простодушно изглеждаща колежка на средна възраст - аз й пиша нещата, даже планчета какво да прави в съдебната зала на всяко заседание (в началото беше "ти си за ищеца, застани отляво, гледано откъм теб" ), давам й част от хонорара. С тази "front-woman" успеваемостта ми в подобни дела е много по-висока, отколкото с личното ми явяване (не съм много "солиден", ама нямам и вид на "закрилник на бедните дечица"), което по-скоро всява подозрения в съда...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Не предполагах, че този въпрос всъщност ще се превърне в дискусия.
Идеята ми беше 4itatel сам да се досети , че най-подходящият адвокат за себе си може да открие с личен разговор. Дори идеята за Петър Стоянов, който наистина е адвокат и едва ли някой спори , че разбира от семейни отношения бе приета от питащия като "несериозна".
Вече не ми прави впечатление факта, че хората , които търсят нашата помощ имат представа за професията от филмите/предимно американски/.
Що се отнася до форума-аз самият съм раздвоен относно неговата полезност.
От една страна все повече в него се търсят съвети-няма нищо лошо в това. Но изглежда вече забравихме кога и как беше лансирана идеята-на Общо събрание на адвокатите от страната в София преди две или три години.
Тогава като основни цели не бяха посочени предоставянето на правна помощ он-лайн или някакво подобряване на имиджа на юристите.
Според мен след като това е форум за юристи е редно в него да се обсъждат специфични правни казуси - от юристи и между юристи.
Хостингът не струва чак толкова много.
А в настоящия момент той се превърна в интернет - сайт с чисто търговска насоченост в полза на всички търговци, които рекламират продукти предназначени за юристи.
Дано да не съм толкова краен в мнението си.
Идеята ми беше 4itatel сам да се досети , че най-подходящият адвокат за себе си може да открие с личен разговор. Дори идеята за Петър Стоянов, който наистина е адвокат и едва ли някой спори , че разбира от семейни отношения бе приета от питащия като "несериозна".
Вече не ми прави впечатление факта, че хората , които търсят нашата помощ имат представа за професията от филмите/предимно американски/.
Що се отнася до форума-аз самият съм раздвоен относно неговата полезност.
От една страна все повече в него се търсят съвети-няма нищо лошо в това. Но изглежда вече забравихме кога и как беше лансирана идеята-на Общо събрание на адвокатите от страната в София преди две или три години.
Тогава като основни цели не бяха посочени предоставянето на правна помощ он-лайн или някакво подобряване на имиджа на юристите.
Според мен след като това е форум за юристи е редно в него да се обсъждат специфични правни казуси - от юристи и между юристи.
Хостингът не струва чак толкова много.
А в настоящия момент той се превърна в интернет - сайт с чисто търговска насоченост в полза на всички търговци, които рекламират продукти предназначени за юристи.
Дано да не съм толкова краен в мнението си.
- dask
- Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|