- Дата и час: 19 Дек 2024, 20:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
tarsia savet
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
tarsia savet
skapi dami i gospoda tarsia niakoi koito da me posavetva kakvo da pravia.vaprosat i takav:predi deset godino prbrah v moia dom edno momtse .koeto kogava beshe na 18 godini i speshe v edin trafo post.moite detsago prieha kato tihen brat i vsitshko beshe normalno do minalia mesets .sluti se zlopoluka ptp i to potshina.poeviha se maikamu i brat mu i sega predeviavat pretensii kam men za imushtestvo i pari.vlezaha v domat mi i vzeha negovi veshti i me zaplashvat s sad tvardiat tshe imal mnogo pari a toi ot edna gidina beshe bez rabota iskat i da me sadiat za tova tse sam vlizal i v atelieto si zashtoto tot po niakoga prispivashe v nego .molia vi za savet kakvo da pravia
- artist
- Нов потребител
Ако това, което разказвате е така и няма други спестени подробности - не правете нищо. Това е буря в чаша вода, породена от преходни и не особено възвишени човешки страсти. Ще отмине така, както е връхлетяла. Ползвайте си ателието и не допускайте неканени хора в дома си. Още веднъж - съвета е според информацията - ако не е точна ....
- wit
- Младши потребител
mnogo vi blagidaia i iskam da se izvinia za dopusnatite pravopisni greshki no sam mnogo raztroen zashtoto postoiano mi zvaniat
- artist
- Нов потребител
Ако Ви притесняват повече от нормалното, опитват се да Ви изнудват, заплашват или да вземат Ваши вещи обърнете се към полицията.
Тези негови роднини трябва да си заведат дела и да докажат каквото си твърдят.
А ако има неща, които знаете със сигурност, че са негови, най-добре им ги предайте- включително и пари, но това не означава, че трябва да давате свои вещи или пари.
Помолете ги и да се легитимират, издадат например удостоверение, че са негови наследници по закон.
Тези негови роднини трябва да си заведат дела и да докажат каквото си твърдят.
А ако има неща, които знаете със сигурност, че са негови, най-добре им ги предайте- включително и пари, но това не означава, че трябва да давате свои вещи или пари.
Помолете ги и да се легитимират, издадат например удостоверение, че са негови наследници по закон.
- pitasht
- Активен потребител
da saglasen sam taka me posavetvaha i dnes v polisiata no sreshtu kogo da podam jalba as znam samo makite im imena . ne znam nishto dr. za tiah i sam gi vijdal na pogrebenieto,,zastoto mi kazaha tse bez maika mu ne moje a brat mu se poevi sled 4 dni i me obvini tse sme go pogrebali bez negovo saglasie.a momtseto koeto potsina izobshto pri jive ne jelaeshe da ima koktakti s tiah i kogato staneshe na vapros za tih toi ijpadashe v iarost edinstveno koeto nautsih tshe brat mu jivee v angliai .napravih mai greshka kato im dadoh gsm mu zastoto sega negovi priateli mi se obajdat tshe i tah gi tarsit i tormoziat .a za pari nimame to imashe tova koeto e imalo i tsaloto semeistvo
- artist
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|