начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Моля за конкретен съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за конкретен съвет

Мнениеот sdfsdf » 03 Яну 2007, 10:39

Някой може ли да ми помогне? Преди 8 години водих дело за бащинство и го спечелих, но поради грешка не мога да изкарам акт за раждане на дъщеря си. В решението от съда са збъркани имената на ответника, вместо Минко Кольов Кирин са написали Минчо Николов Кирин, ЕГН-то е едно и също. ДНК-а експертизата е с има по лична карта. Ходих при много адвокати, но всеки дава различен отговор защото такъв казус в закона не съществува. Трябва ли да хабя още 8 години нерви, пари тн. за да водя дела да доказвам че лицето е едно и също след като грешката е на съда. Дъщеря ми е на 14г. и незная как ще и извадя лична карта след като няма акт за раждане. АЗ живея в София от 14години и не мога да си позволя да пътувам до Пловдив къдетое водено делото. Моля ако има някой да ми даде компетентно мнение даже и срещу заплащане, тук или на e-mail (digdag@abv.bg) ще съм ви благодарна.
sdfsdf
Нов потребител

Мнениеот sunshine_75 » 03 Яну 2007, 13:07

По това, което пишете, мисля, че става въпрос за допусната явна фактическа грешка. Снабдете се с удостоверение за идентичност на имената на бащата (най-вероятно има две; възможно е промяната на имената да е станала и по време на процеса, или след това) от общината по неговото месторождение. После пуснете една молба до съда, постановил решението, за поправка на ЯФГ. Най-добре е да ангажирате колега-адвокат от Пловдив или още по-добре - този, който Ви е представлявал на делото. Имаче ми се струва, че може и да не успеете. Казуси в закона и в живота всякакви съществуват, не сте единствената. Успех!
sunshine_75
Потребител

Назад към Семейни казуси