начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

dokumenti

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dokumenti

Мнениеот djiro » 11 Юли 2004, 22:39

moga li da izpratq dokumenti po poshtata za stajant- iurist do min. na Pravosadieto i na kakav adres i do kogo adresirano ?
djiro
Младши потребител

Re: dokumenti

Мнениеот Анита » 12 Юли 2004, 10:13

Моят съвет е ИДИ ЛИЧНО - на вълка врата е дебел, защото сам си върши работата, или ако имаш приятел/познат, който може да ти свърши работа може да му направиш едно пълномощно. Но ако не става обади се в Министерството на този Тел. : (+359 2) 92 37 394 и попитай.
Анита

Мнениеот djiro » 13 Юли 2004, 11:56

nema li koi da mi kaje ? i pomogne ?
djiro
Младши потребител

Мнениеот vokil » 13 Юли 2004, 14:42

Документи се подават лично-по пощата не става.Крайният срок за подаване е до 20 на месеца, предхождащ този, в който ще започне стажът Ви.djiro написа:

> moga li da izpratq dokumenti po poshtata za stajant- iurist do
> min. na Pravosadieto i na kakav adres i do kogo adresirano ?
vokil
Младши потребител

Мнениеот lara » 14 Юли 2004, 00:51

К`во да ти помогнат, бе, Джиро-сания???
Ти сигурно и клиентите ще искаш да си ги хващаш по пощота???
Ама, че идиотски въпрос???? Държавния изпит по пощата ли го взе???????
lara
Младши потребител

Мнениеот djiro » 14 Юли 2004, 11:39

Lara da t ikaja 4esno po telefona go vzeh darjavniq a klientite me 4akat ve4e ....
djiro
Младши потребител

Мнениеот 444 » 16 Юли 2004, 11:35

shto se nervish, be, jena!
Mom4eto si pita, iavno go marzi da si proveri i dokato ima koi da mu otgovaria- na teb kakav ti e problema? 4estno kazano i az predpo4itam niakoi nagotovo da mi go smele...
444

Назад към Взаимопомощ