начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Развод без никакви претенции

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод без никакви претенции

Мнениеот jkostadinov » 17 Яну 2007, 09:50

Искам да попитам,дали мога да се разведа със съпругата ми ,без да предявавам никакви претенции към нея?Единственото което искам е да мога да виждам дъщеря ми.Работа на дълго работно време и нямам много свободно време за семейството си.Това изнерява всички у дома.Прибирам се само да спя.Почти не ги виждам.Тя също желае развода.За жалост не мога да съчетая работата и семейството.Искам поне когато мога и е възможно да виждам малката,а жена ми казва да е забравя и да не се обаждам.Не искам това и ще потърся адвокатски съвет от вас.Благодаря Ви!
jkostadinov
Нов потребител

Мнениеот wit » 17 Яну 2007, 15:29

1. Потърсете адвокат, който да се срещне с Вас и съпругата Ви и да Ви разясни процедурата по развода по чл. 100 - взаимно съгласие. 2. Първоначално заявеното несъгласие на жена Ви да виждате детето е плод на разочарованието й от ситуацията. За да подадете молбата в нея следва да отбележите и режима на лични отношения между Вас и детето. Там ще се уточни колко време, как и т.н. Наистина потърсете адв. съвет лично, ако сте убеден, че това е наистина Вашето желание. Успех!
wit
Младши потребител

Назад към Семейни казуси