начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Предбрачен договор

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предбрачен договор

Мнениеот desss » 23 Яну 2007, 13:16

Интересува ме уредиха ли ги нормативно вече и в БГ, или все още не?
Четох СК, но не пишеше нищо. Не търся където трябва, или въобще няма смисъл да търся :lol:
desss
Нов потребител

Мнениеот naa82 » 23 Яну 2007, 13:29

Колега, все още предбрачният договор не е уреден в българското законодателство и резонно не сте го намерили в СК. Доколкото съм запозната го има в един проект за нов СК, който е внесен в НС, но не знам защо се бави. Там междувпрочем има и други новости. Това обаче е все още проект.Така че съветвайте клиентите да си уредят отношенията по досега действащите разпоредби на семейното законодателство или да не се женят още/ :D :D :D /.
naa82
Младши потребител

Мнениеот desss » 23 Яну 2007, 13:57

Благодаря :wink:
desss
Нов потребител

Мнениеот tatkobarba » 23 Яну 2007, 14:25

Проекта за нов СК е в Министерството на правосъдието и едва ли скоро ще излезе оттам :D
tatkobarba
Потребител

Назад към Семейни казуси