начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

spezialno pitane kam ipon

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

spezialno pitane kam ipon

Мнениеот prekrasnatip » 31 Юли 2004, 19:37

; една прекрасна лейди не мога да не кажа;; -prosto wi zitiram.
Polaskana sam ot tolkowa milite dumi. Blagodarq.
Pitate me: къде е проблема,имате нот.акт,кое е онова което ви безпокои?

Ima slednata podrobnost:
zna4i, notarialniqt akt e dostata4en.
w not akt pishe , 4e sumata ot...... e dadena pri podpiswane na tozi not akt, a ostatakat ot primerno 500 ste se dade sled edin mesez.
Za tazi suma ot 500, koqta dadoh sled edin mesez na stroitelq, ne mi li trqbwa dokument?

Dali nqma da e po dobre da si napisha razpiska na komputera za wtorata suma i da gi nakaram da mi q podpishat.
Imate li ideq kakwo a sadarsha tazi razpiska.

4udesno e , kogato moshesh spokojno da obsadish towa koeto te pritesnqwa s nqkoj ,koito bi te razbral i bi ti pomognal.

blagodarq mnogo.
prekrasnatip

Re: spezialno pitane kam ipon

Мнениеот gambit » 31 Юли 2004, 20:47

ако е преведена или внесена по банкова сметка,няма нужда от друг документ
банковото бордеро е достатъчно.
gambit
Младши потребител

Re: spezialno pitane kam ipon

Мнениеот ipon » 31 Юли 2004, 20:55

към съвета на гамбита ще добавя само това,че ако сумата е платена в брой е необходимо да има писмено заявление от получателя,че е получил същата.В слу
чай на отказ от страна на получателя да признае получаването на парите е възможно когато сумата е до 500 лв/не съм сигурен в тази цифра защото няколко
пъти размера се променя/да се докаже плащането със свидетели.
лека вечер прекрасна лейди
ipon
Потребител

Назад към Взаимопомощ