начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

СЪВЕТ- РАЗВОД -ДОКУМЕНТИ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СЪВЕТ- РАЗВОД -ДОКУМЕНТИ

Мнениеот djindji » 15 Юни 2007, 15:46

Здравейте
Със съпругът ми сме пред развод. проблема е че имам кола, която е на мое име . Аз все още живея извън страната. Колата е мой гараж , но документите са в съпругът ми и не ми ги дава. Така не мога да я регистрирам тук , а изтича установения за това срок. Моля за съвет има ли възможен изход от ситуацията. дали е възможно чрез органите на реда да изискват от него да ми предостави докумевнтите.
Благодаря предварително
Последна промяна djindji на 20 Юни 2007, 10:53, променена общо 1 път
djindji
Нов потребител

Мнениеот sjenkova » 16 Юни 2007, 23:56

евентуално се обърнете към органите на реда, като пуснете жалба до съответното РПУ, че ....отказва да ви предостави документи и вие съответно да изпълните Ваше законно задължение :roll: :roll:
sjenkova
Младши потребител

Назад към Семейни казуси