начало

Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС

Ползване на собствено жилище

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ползване на собствено жилище

Мнениеот imanev » 04 Авг 2007, 05:25

След развод, бившата ми съпруга остана да живее с детето ми в собственото ми жилище. Казаха ми, че съм имал право да и искам наем. Според мен, ако е така, то наема трябва да е в размер 1/2 от пазарните цени. Въпроса ми е следният: На какво основание имам право да искам наем и в какъв размер?
Разбирам, че за много би прозвучало гадно, че ще искам наем, но повярвайте ми - имам основание.
imanev
Младши потребител

Мнениеот imanev » 04 Авг 2007, 11:08

Търсих около два часа, но не намерих подобно. Ако не ти е проблем, дай линк на коментари по върпоса.
Благодаря ти предварително
imanev
Младши потребител

Назад към Семейни казуси