начало

Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС

дарение

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дарение

Мнениеот DrDobermann » 24 Авг 2007, 12:10

Здравейте! Спешно се нуждая от отговор:). Ако съм получила с дарение имот от дядо си, може ли майка ми да оспори собствеността ми? Дядо ми е жив все още, но се страхувам от нея след смъртта му. Благодаря Ви!
DrDobermann
Нов потребител

Мнениеот DrDobermann » 24 Авг 2007, 12:17

а какво да направя, за да не и дам този шанс? да убедя дядо си да развалим дарението, като му прехвърля имота обратно и след това осъществя покупко-продажба ли?
DrDobermann
Нов потребител

Мнениеот razli4na » 24 Авг 2007, 12:44

Не ми е работа, ама що не си оправите отношенията с майка си. Така хем кръвта Ви няма да "вика към Бога" /цитат от Библията- Бит. 4: 10- след като Каин убива Авел/, хем ще сте спокойна за апартамента си.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот DrDobermann » 24 Авг 2007, 12:49

Майка ми е с недоказана характеропатия и щом питам, сигурно имам основание да смятам, че не мога по нормален за останалите хора начин да се разбера с нея! тя твърдеше, че нямам нищо и се опитва да ме изгони от съвместното им жилище с баща ми. ... нпо да не занимавам вс с грозни семейни сцени. факт е, че родният и баща, въпросният ми дядо, не иска да живее с дъщеря си!
DrDobermann
Нов потребител

Назад към Семейни казуси