начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

моля посъветвайте ме за добър адвокат от Бургас

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля посъветвайте ме за добър адвокат от Бургас

Мнениеот shahmat » 20 Ное 2007, 21:27

Надявам се на бърз отговор!
И най-вече ползотворен съвет!
Благодаря предварително за което!
Не зная към кого да се обърна!
Благодаря!
shahmat
Нов потребител

Мнениеот ivalina » 21 Ное 2007, 14:23

Искате добър адвокат от Бургас. Препоръчвам Ви Гергана Недина, кантората й е на Генерал Гурко 18, ет.3. Ако искате и телефон мога да ви дам, пишете ми съобщение ако проявите интерес.
ivalina
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 21 Ное 2007, 16:07

Колега KCN_kg, напълно сте прав.
Позволявам си, обаче да вметна, че колегата ianeva е един от компетентните участници във форума, за която знам че има кантора в Бургас. shahmat, потърсете я на лични и ако не е твърде заета, смятам, че ще може да Ви помогне.
Успех!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 21 Ное 2007, 18:00

О, не съм казала подобно нещо. Даже не съм сигурна дали сте прав относно тази идентичност, тъй като колегата ianeva, си е с фамилия Янева.
razli4na
Активен потребител

Re: моля посъветвайте ме за добър адвокат от Бургас

Мнениеот vidima » 19 Фев 2009, 10:02

Зад адвокат Недина стоят влиятелни местни личности.Но за професионализъм и дума не може да става. Лично съм свидетел, как на "косъм" не закопа довереника си по елементарно бракоразводно дело. Появи се сънена в 11 часа , с час закъснение след началото на делото. По време на самото дело пък постоянно правеше справки в семейния кодекс.....явно неподготвена....
vidima
Нов потребител

Назад към Семейни казуси