начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Искам да си сменя фамилията

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Искам да си сменя фамилията

Мнениеот Гери » 12 Дек 2003, 18:43

Сори :))) бъркам казуса :Р
Гери

Re: Искам да си сменя фамилията

Мнениеот yyyyyyyy » 15 Дек 2003, 15:37

Може би си се отказал от намерението си да станеш друг човек ?
yyyyyyyy

Мнениеот Acunga » 15 Дек 2007, 15:34

Аз искам да си сменя само първто име.Не може ли да платя някакви пари и да си сменя името на друго, защо трябва да да се казвам както родителите са ме кръстили, м?
И защо трябва да се измъкват пари от нещастието ан хората з атакова нещо?Аз трябва значи като чета, да платя на юрист да ме защитава в съда защо аджеба искам да се казвам другояче....да сложат забрана да не можеш повече от 1 път да си сменяш името и тва е
Последна промяна Acunga на 15 Дек 2007, 16:31, променена общо 1 път
Acunga
Нов потребител

Мнениеот krasko666 » 19 Дек 2007, 11:24

смяната на името няма да промени човека но все пак е някакво начало - мисля че в рамките на 6 месеца /плюс минос още толкова/ при добра подготовка с адвоката и свидетели които да потвърдят неудобството, проблемите, отношението с бъщъта и др. без да "мънкат" ще имате успех.
относно Acunga
щом не ви се дават парички не си сменяйте името - и аз много неща не искам да плащам но се налага или пък се отказвам от тях
/ и яхта е хубаво да имаш но трябва да си платиш за нея :))))/
krasko666
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси