Здравейте,ако има подобна тема предварително се извинявам..
Накратко....нямаме брак,но имаме дете...в момента бащата се намира в затвора....аз си живея при родителите,в собсвено жилище....искам пълно отнемане на родителските права.......но това възможно ли е?
Благодаря предварително
- Дата и час: 21 Дек 2024, 00:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отнемане родителски права на бащата.......
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Напълно е възможно.Осъществява се с иск на основание чл.75 СК.Разбира се трябва да се консултирате с адвокат , които след като се запознае подробно с фактическата обстановка , да прецени дали са изпълнени условията на нормата и да ви даде съвет.
- REVOLUTION
- Активен потребител
прочетох сега чл.75 от СК...а той като е в затвора и така или иначе не може да си упражнява правата,не е ли достатъчно...аз се консултирах по-принцип...но ми казаха ,че не можело пълно лишаване от родителки права.....
и не е ли опасен за детето ,след като е нарушавал многократно законите?
и не е ли опасен за детето ,след като е нарушавал многократно законите?
- robberta
- Нов потребител
Е,Г-жо,ако всички можехте да тълкувате ей-така нормите и да ги четете,нямаше да има адвокати.
Затова
Затова
Разбира се трябва да се консултирате с адвокат , които след като се запознае подробно с фактическата обстановка
- punisher
- Потребител
[/quote]
Само това не е достатъчно ! По принцип ...
А и сега ли разбрахте, че е нарушавал многократно законите , та сте го избрала за баща на детето си ?[/quote]
Е това в момента няма значение......
Благодаря ви на всички за отговорите
Само това не е достатъчно ! По принцип ...
А и сега ли разбрахте, че е нарушавал многократно законите , та сте го избрала за баща на детето си ?[/quote]
Благодаря ви на всички за отговорите
- robberta
- Нов потребител
punisher написа:Е,Г-жо,ако всички можехте да тълкувате ей-така нормите и да ги четете,нямаше да има адвокати.
ЗатоваРазбира се трябва да се консултирате с адвокат , които след като се запознае подробно с фактическата обстановка
Трябва да попитам...все пак:)
- robberta
- Нов потребител
robberta написа:
[/quote]
Единствено има значение ,да спрете да сипвате сол в раната..
Защото на баба и дядо няма как да възпрете,когато искат да го видят,а те не са погазили закона
- izymena
- Потребител
eklekti4kata написа:Хора, не се карайте поне на тоя ден!
elektri4kata съгласна съм с теб:) аз за днес млъквам права си наистина трябва повече усмивки и разбиране от всяка една страна ! лек и успешен ден
- mimiketi
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|