начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Отново спор за дете!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отново спор за дете!

Мнениеот treffer » 20 Фев 2008, 20:27

Здравейте! В момента срещу брат ми е заведено дело за ограничаване на достъпа до сина му.Той няма брак с майката на детето,а от 9 месеца живеят разделени. До скоро виждаше детето всеки уикенд.Малко по малко,обаче госпожата разреди вижданията за периоди от 15 дни,под предлог,че детето/3,6г./ се разстройва. Когато брат ми задържа детето за 10 дни, тя реши,че той няма това право, а когато адвокатът й й обясни, че гре6и,тя ре6и да му го отнеме. Всъ6тност детето е отгледано от брат ми и майка ми,за6тото снаха ни учеше и затова детето е по- привързано към бащата и наистина се стресира и пла4е когато го закарат при майката. Моля Ви, ако сте попаднал на добър адвокат /или Вие сте такъв /свържете се с мен!Много искам да помогна, за6тото брат ми е добър баща и не искам да страда заради нечия проклетия.
treffer
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 21 Фев 2008, 13:05

Брат Ви припознал ли е детото?
Ако да, обърнете се към "Социално подпомагане", отдел "Закрила на детето". Те биха могли да реагират по-бързо ,отколкото съда.
Желая успех!
sunrise
Активен потребител

Re: Отново спор за дете!

Мнениеот izymena » 21 Фев 2008, 13:19

[quote] Когато брат ми задържа детето за 10 дни, тя реши,че той няма това право[/ quote]
Как така ще го задържа без предварителна уговорка с майката?!Та това си е отвличане :twisted:
izymena
Потребител

Мнениеот portokal » 21 Фев 2008, 16:16

Ми така, и двамата са еднакво родители, дори още не е определено кой да упражнява родителските права. По тая логика как майката го е взела да живее при нея без предварителна уговорка с бащата? И сигурно насила го е задържал?
Та какво значеше "отвличане"?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот izymena » 21 Фев 2008, 18:31

portokal написа:Ми така, и двамата са еднакво родители, дори още не е определено кой да упражнява родителските права. По тая логика как майката го е взела да живее при нея без предварителна уговорка с бащата? И сигурно насила го е задържал?
Та какво значеше "отвличане"?

Ми то е ясно кой ги упражнява още от родилния дом,след като майката не го е дала за осиновяване,а даже го е записала и с имената на истинския татко..
Друг е въпроса,как дете помни на възраст 2години 9-10 месеца и се ангажира вниманието му само към бащата,та чак се разстройва..Много интересно :roll:
Да беше му родила още две,пък с удоволствие да го остави да ги отглежда,та да съзрем и ние бащинството в цялата ситуация,ама нейсе..Война съзирам отдалече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
izymena
Потребител

Мнениеот portokal » 21 Фев 2008, 18:57

Тъй като явно не си юристка, няма да споря. :roll:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот barri » 22 Фев 2008, 12:13

:!: :!: :!: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea:

izymena, няма по-изумен от мен , когато ви прочета мненията. Истински шедъовър са......
barri
Потребител

Мнениеот barri » 23 Фев 2008, 19:16

мале....изумена...я кажи на широката аудитория къде според тебе се намира сградата на правителството и тази на НС.
barri
Потребител

Назад към Семейни казуси