начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Кратък въпрос

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кратък въпрос

Мнениеот wesselchen » 01 Фев 2005, 19:06

Може ли едно дело да е архивирано без решението на съда да е влезнало в сила?
wesselchen
Младши потребител

Re: Кратък въпрос

Мнениеот Гери » 01 Фев 2005, 20:34

Не, но на практика в СРС - брачно имах такава случка! Всичко е възможно!
Гери

Мнениеот Мартина Баиданова » 01 Фев 2005, 21:15

Здравейте,
брат ми е на 16год. и се нуждае от операция в чужбина(в Русия),но поради това,че родителите ми са разведени(а брат ми няма пълнолетие),са необходими подписите и на двамата родители.
Баща ни живее в Австрия и не сме имали контакт с него повече от три години.Той не се обажда,а аз дори не знам телефонът му,нито в кой град живее.От 15год. той не живее с нас и не е полагал родителски грижи.
Операцията е планирана за началото на април,тази година и подписът на баща ни ни е необходим възможно най-скоро.
Има ли начин брат ми замине,за да му бъде направена операцията,без подписа на баща ни при тези обстоятелства,които изброих и ако не,как бихте ми препоръчали да го намеря?Какво е най-добре да предприемем двете с майка ми?
Предварително Ви благодаря за съдействието.
Мартина Баиданова

Мнениеот Пионерче » 01 Фев 2005, 21:20

Може да се поиска отнемане на родителски права.
Другото, което ми хрумва, е да се поиска разрешение от Дежурния съдия, т.к. лицето не може да бъде открито.
Пионерче

Мнениеот Пионерче » 01 Фев 2005, 21:25

72 СК може би
Не знам
Пионерче

Мнениеот wesselchen » 02 Фев 2005, 12:33

Здравейте! За съжаление не мога да ви помогна по Вашия проблем. Исках само да кажа, че е по-добре да пуснете запитването си като тема, а не като отговор на мойта, защото така възможността да я видят повече хора и да Ви дадат подходящ съвет е по-голяма.
wesselchen
Младши потребител

Назад към Семейни казуси