Може ли да получа отговор на следния въпрос:
Преди повече от 20 год баща ми и майка ми дариха своята къща на брат ми без условия за гледане и издръжка, но с право на ползване за живеене на 2 стаи от къщата докато са живи и двамата или поотделно. Баща ми почина, брат ми почина и сега в къщата живеят моята майка, снаха ми и нейния син. и двамата се отнасят изключително лошо с майка ми - тя им пречи, макар че къщата е на 2 етажа по 120кв.м. Мога ли да предявя претенции за някаква част от къщата като наследник, лишен от наследство, има ли давност в това отношение.
- Дата и час: 21 Дек 2024, 08:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лишаване от наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Не, не можете да имате претенции. А родителите Ви най-вероятно са имали причина да постъпят именно по този начин.
И каква връзка има лошото отношение към майка Ви и евентуалните Ви претенции за някаква част от къщата...
И каква връзка има лошото отношение към майка Ви и евентуалните Ви претенции за някаква част от къщата...
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|