- Дата и час: 21 Дек 2024, 08:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
пътуване на дете с 1ин родител в чужбина
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
пътуване на дете с 1ин родител в чужбина
Здравейте!Интересува ме какво трябва да направя ,за да отиде ме с моето дете до гърция на екскурзия,като от 2001г. съм разведена,а бащата на детето ми живее в чужбина и няма ме връзка с него,за да ми изпрати декларация.
- zvetelina1972
- Нов потребител
Re: пътуване на дете с 1ин родител в чужбина
zvetelina1972 написа:Здравейте!Интересува ме какво трябва да направя ,за да отиде ме с моето дете до гърция на екскурзия,като от 2001г. съм разведена,а бащата на детето ми живее в чужбина и няма ме връзка с него,за да ми изпрати декларация.
Личното ми мнение - практически нищо! Теоретично да заведете дело ... Но ще пътувате, предполагам след 2 години, ако адвоката ви не вади "гълъби от ръкавите". Най-добре е да намерите бащата и да ви направи декларация.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Да, diaida е права. Ако някак откриете добрия татко, нека съгласието му да не бъде само за конкретното пътуване, а общо. Поне няма да го търсите след това, ако решите да пътувате пак.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Другите са прави, трябва да намерите таткото, дори да не си дойде до България би могъл да даде писмено съгласието си пред българското посолство или консулство в държавата, в която се намира и да Ви го изпрати.
- laridi
- Младши потребител
Re: пътуване на дете с 1ин родител в чужбина
zvetelina1972 написа:Здравейте!Интересува ме какво трябва да направя ,за да отиде ме с моето дете до гърция на екскурзия,като от 2001г. съм разведена,а бащата на детето ми живее в чужбина и няма ме връзка с него,за да ми изпрати декларация.
Ще подадете иск в съда ,това е процедурата ,колко ще трае целия процес ,ако не се намери кой да получи исковата молба на постоянния му адрес ,ще се стигне до назначаване на особен представител ,или дори някой от близките му да получи исковата молба и бащата не обжалва ,вс. това ще ви е около 4-5 м. максимум .
Но ако се стигне до обжалване ,а тия дела са три инстанционни ,година и половина поне не ви мърда . Успех.
- donna
- Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|