начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

изплащане на издраска

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изплащане на издраска

Мнениеот erika23 » 06 Сеп 2008, 19:43

колко време сте трябва за сваляне на запора при не изплатен издраска след нейното плащане, и за да се направи по бързата процедура къде трябва да се отиде ;благодаря
:roll: :P
erika23
Нов потребител

Мнениеот abstract » 06 Сеп 2008, 19:47

Най-вероятно забраната да напускате РБългария е наложена от ОДП по искане на съдебен изпълнител. След като сте заплатили напълно дължимите издръжки - главница, лихви, разноски по делото и т.н. трябва да се обърнете към съдебния изпълнител и да поискате от него да отправи искане до ОДП за сваляне на забраната. Може да Ви поискат и обезпечение, тъй като сте заплатили досега, но след като напуснете РБългария кой ще гарантира, че ще си плащате издръжката?
abstract
Потребител

Re: изплащане на издраска

Мнениеот Гост. » 06 Сеп 2008, 20:08

:twisted:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2008, 13:20

Семейни казуси
Модератори: hasplu, moderator
"Щатния" почива, пък колегата Нasplu е толерантен човек... :?

п.п. Не разбирам, защо си заличихте постовете? Изразихте позицията си като участник...
Гост.
Старши потребител

odgovor

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 15:46

това е форум и които е тука иска само съвет като нормален човек а не да понася тези арогантни относения .ако няма нужда няма да си губи времето за да пиче -по добре да не отговаря
erika23
Нов потребител

Re: odgovor

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 15:57

i нали насите мъже имат трево винаги което искат ние трябва да го дадеме -след като кажеме НЕ означава РАЗВОД а после ако ти вземат децата за това че не те е пускал да работис за да му прислужвас и последствие нямас пари на страна но обаче ти присаждат издръжка 80лева на дете на месец и минавас даже за провалена жена и законите КЪДЕ СА
erika23
Нов потребител

POLI

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 16:35

ТОЛЕРАНТНИЯ ЧОВЕК ИМА ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ДРУГИТЕ ,МА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ВИЕ ПОЛИ СЕ ОТНАСЯТЕ С АРОГАНЗА КЪМ ВСИЧКИ ОТ АДВОКАТИ ТАТО ВАС НАСЯ СЪД Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЯ ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТА ;АКО ИМАС ПАРИ ИМАС ВСИЧКО -АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ СИ ИСКОПАИ ГРОБА САМ КАК КАЗВАТ :БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ-ОТ ХОРА КАТО ВАС ТУКА СА ХОРА КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОС -НЕ ПОДИГРАВКИ
erika23
Нов потребител

Re: POLI

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2008, 17:05

erika23 написа:ТОЛЕРАНТНИЯ ЧОВЕК ИМА ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ДРУГИТЕ ,МА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ВИЕ ПОЛИ СЕ ОТНАСЯТЕ С АРОГАНЗА КЪМ ВСИЧКИ ОТ АДВОКАТИ ТАТО ВАС НАСЯ СЪД Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЯ ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТА ;АКО ИМАС ПАРИ ИМАС ВСИЧКО -АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ СИ ИСКОПАИ ГРОБА САМ КАК КАЗВАТ :БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ-ОТ ХОРА КАТО ВАС ТУКА СА ХОРА КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОС -НЕ ПОДИГРАВКИ

Еее, не спряхте да бълвате... 8)
Ако е наложително, мога, вече при добро желание, да ви отговоря на всичките въпроси. Не е кой знае какво- само фактите да не променяте на всеки отговор ще е достатъчно. Защо просто не се върнете да прочетете постовете си от първия до последния? Да не мислите, че като съм отговорила някъде и после сте допълнили фактите ще ви се извиня? За какво- че ме подведохте, че бяхте некоректна, че съвестта ви е проговорила след всичките тези години?
В заблуда сте!

Връщате се скоро в България- най- добре е за вас да си наемете адвокат/ мен ако питате и да останете докато се реши делото!/. Вие нехаете за вашите проблеми, не аз!

:lol: :lol: И ,о небеса! Просветна ми- нашия съд бил на това дередже, благодарение на мен. 8)
А, сте твърде далеч, твърде далеч изобщо от истината и действителността, но сигурно в Италия нещата стоят по иначе, някак иноземски привлекателни... 8)
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси