- Дата и час: 21 Дек 2024, 07:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
pomognete mi
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
pomognete mi
zdraveite na vsicki , moje li bastata da ne pozvoliava na maikata da vijda dezata mnogo vreme (polizai ima vlast vgradceto )i posle da tarsi izdraski sas zadna data i lixva. imali zakon koito da zastitava i drugata strana .ako az ne moga da gi vizdam ite kajat ce ne me iskat na kogo triabva da plastam izdraskata :shock:
- erika23
- Нов потребител
Re: pomognete mi
Последна промяна poli_g на 06 Сеп 2008, 23:03, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Втора тема
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=326 ... f7ac526284
Трета тема
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=32620
ЛС
От: erika23
До: poli_g
Пуснато на: 06 Сеп 2008 02:47 pm
Заглавие: erika23 Отговорете с цитат на съобщението
БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОДГОВОР ЦАГЛАСНА САМ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАСТА НА ДЕЦАТА И ТОВА НИКOЙ НЕ ГО УСПОРВА ,ЦОГАТО НО Е ИЗЛЕЗЛО РЕСЕНИЕТО И ТОЙ НЕ ГО СПАЗВА ,ЗАЩОТО ТОЙ САМИЯ Е \"ЗАКОНА \"ТОГАВА КАКВО ТРЯБА ДА СЕ НАПРАВИ КЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ
Е, да ме прощавате госпожо- ама вие прекалявате!
Първо информацията ви е некоректна, но получавате отговор.
После преценявате, че може и още, добавяйки нови факти, потретвате, че и на лични. Дали, за миг поне, не преценихте, че в един миг попрекалихте с доброжелателността на отговарящите?
Сигурно в Италия адвокатската помощ ви я дават безплатно?
Като се върнете в БГ- при адвокат- това е последния съвет, който ще ви дам!
п.п. Възмутена съм!
5 години не сте плащали издръжка, точно толкова и за децата не сте проявили грижа... Защо да ви се помага на вас? Майка... възмутена съм и ще си залича всички отговори по вашите въпроси!
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=326 ... f7ac526284
erika23 написа:колко време сте трябва за сваляне на запора при не изплатен издраска след нейното плащане, и за да се направи по бързата процедура къде трябва да се отиде ;благодаря
Трета тема
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=32620
erika23 написа:въпроса ми е такъв че -аз съм омъжена повторно в италия и трябва да се върна за малко вБГ за да присъствам на поредното дело по развода(е от 5години )и трябва да платя тези пари има ли възможност да се направи по бързата процедура!!(за да не стане така че не мога да се прибера в италия ще ви бъда благодарна ако можете да ми дадете съвет
ЛС
Пуснато на: 06 Сеп 2008 02:47 pm
Заглавие: erika23 Отговорете с цитат на съобщението
БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОДГОВОР ЦАГЛАСНА САМ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАСТА НА ДЕЦАТА И ТОВА НИКOЙ НЕ ГО УСПОРВА ,ЦОГАТО НО Е ИЗЛЕЗЛО РЕСЕНИЕТО И ТОЙ НЕ ГО СПАЗВА ,ЗАЩОТО ТОЙ САМИЯ Е \"ЗАКОНА \"ТОГАВА КАКВО ТРЯБА ДА СЕ НАПРАВИ КЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ
Е, да ме прощавате госпожо- ама вие прекалявате!
Първо информацията ви е некоректна, но получавате отговор.
После преценявате, че може и още, добавяйки нови факти, потретвате, че и на лични. Дали, за миг поне, не преценихте, че в един миг попрекалихте с доброжелателността на отговарящите?
Сигурно в Италия адвокатската помощ ви я дават безплатно?
Като се върнете в БГ- при адвокат- това е последния съвет, който ще ви дам!
п.п. Възмутена съм!
5 години не сте плащали издръжка, точно толкова и за децата не сте проявили грижа... Защо да ви се помага на вас? Майка... възмутена съм и ще си залича всички отговори по вашите въпроси!
- Гост.
- Старши потребител
Ново ЛС
Пуснато на: 07 Сеп 2008 09:00 am
Заглавие: otgovor Отговорете с цитат на съобщението
не baркeте се защото аз съм си идвала 2пати в годината и децата бяха присаден на мене до преди 2 години като бащата трябвасе да пласта издраската но той не го е правил след като заминах пдал жалба за издръжка със задна дата/тях и тези които трябвасе да пласта той/така че много вие лесно обвинявате (моя въпрос бесе само дали кте триебват 5дена или 2 месеца)нищо повече ,а стана голян проблем
-----------------------------------------------------------------------------------
Спрете, моля, да ми пишете на ЛС.
Не отговарям на поставени въпроси там.
Променихте, като допълвате непрекъснато фактологията, казуса.
Имате дело, надявам се да имате и адвокат... Ако отговорът на втората хипотеза е положителен - всичките си въпроси отнасяйте към него.
Правя ви услуга, че пействам съобщението ви в темата- някой колега е възможно и да даде отговор на поставените въпроси.
Пуснато на: 07 Сеп 2008 09:00 am
Заглавие: otgovor Отговорете с цитат на съобщението
не baркeте се защото аз съм си идвала 2пати в годината и децата бяха присаден на мене до преди 2 години като бащата трябвасе да пласта издраската но той не го е правил след като заминах пдал жалба за издръжка със задна дата/тях и тези които трябвасе да пласта той/така че много вие лесно обвинявате (моя въпрос бесе само дали кте триебват 5дена или 2 месеца)нищо повече ,а стана голян проблем
-----------------------------------------------------------------------------------
Спрете, моля, да ми пишете на ЛС.
Не отговарям на поставени въпроси там.
Променихте, като допълвате непрекъснато фактологията, казуса.
Имате дело, надявам се да имате и адвокат... Ако отговорът на втората хипотеза е положителен - всичките си въпроси отнасяйте към него.
Правя ви услуга, че пействам съобщението ви в темата- някой колега е възможно и да даде отговор на поставените въпроси.
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|