начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Един прост въпрос

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот mitko_todorov » 07 Авг 2008, 16:58

poli_g: Писах да се изтрие темата не заради друго,но има някои хора като .... reverse6 които може би влизат едва ли не за да се заяждат но няма проблем.

Иначе нямам мн голямо желание да ми бъде изтрита, може и от тука да излезе някое и друго решение по моя казус, а не само да се спами в нея ;)

Лек ден на всички.
mitko_todorov
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Авг 2008, 17:04

mitko_todorov написа:....... нямам мн голямо желание да ми бъде изтрита, може и от тука да излезе някое и друго решение по моя казус, .......

:roll: Мъдро решение взехте!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот mitko_todorov » 07 Авг 2008, 17:08

Опитвам се да ги взимам не само в този форум, но явно щом съм стигнал до тук и нещата са се развили така за мен, не винаги се справям с мъдрите решения ;)

Иначе все пак едно благодаря да ви кажа и за вашето решение. Та по темата ... ако има някой да помогне ;)
mitko_todorov
Младши потребител

Мнениеот mitko_todorov » 10 Авг 2008, 21:11

Това като спамене ли да го разбирам :wink:
mitko_todorov
Младши потребител

Мнениеот mitko_todorov » 07 Сеп 2008, 21:45

Тъкмо се зарадвах, че някой иска да ми поднови темичката, а то явно някой съфорумник си е написал нещо на текстовия редактор, копирал си е го е, и която тема не му е допаднала си го е paste-нал.

И все пак като човек който е получил много добри съвети от този форум и като възпитан човек, бих отговорил и на това с добро.

Тези въпроси са зададени вече на МОЯ АДВОКАТ.
Ангажирал съм си такъв.
А за Искър-а ... го оставям без коментар, ако вие си решавате проблемите така, ние не ;)

Лека вече на всички и поздрави на poli_g
mitko_todorov
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2008, 23:27

Благодаря, много мило.
Радвам се за Вас - значи борбата ви ще продължи в съдебна зала.
Успех.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот mitko_todorov » 08 Сеп 2008, 04:16

Явно ще се решава в съдебната зала към октомври, при интерес ще пиша как върви и струва ли си един баща да се бори за дъщеря си.

То много ясно че си струва, но защо ли го написах така и аз не знам, може би поради влиянието на ранния час върху мисленето ми и начина по който трябва да си напиша отговора по темата :wink:

Айде лека нощ вече че стана късно :wink:
mitko_todorov
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 08 Сеп 2008, 21:04

:roll: И при най-добро желание, в конкретния случай не мога да помогна.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси